Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא היה לשוטר מה לעשות במקרה הזה, אי אפשר לתת לו דו"ח על מהירות כשהוא חונה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לא מובן לי איך השוטר תנועה אפילו לא התייחס לחוסר הלוחית רישוי. תמיד חשבתי שהשוטרים האלה רק מחפשים על מה להוריד אנשים מהכביש, ורק מחפשים למי לתת דוחות. פה חונה לו בבון באדום לבן על המדרכה, ללא לוחית רישוי קדמית וסביר להניח שעם המון "שינויי מבנה", והבבון השני (השוטר) לא עושה כלום? מוזר..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם (נערך)

לא התקשרתי לעירייה כי להבנתי הסמכות היא המשטרה.

לדעתי האישית,במידה והמשטרה היא לא הגורם המטפל וללא קשר למקרה ספציפי עליהם לקחת אחריות ולהפנות את השיחה לגורם המטפל במידת הצורך.

בהתחשבות במקרה הספציפי ואפילו ללא תלונה מצידי, גם אם היה מדובר במתנדב ללא סמכות תעבורתית כלל שעובר בזירה ורואה את בעל הרכב מנקה את הג'אנטים על המדרכה כאילו מדובר בגראז' הפרטי שלו - יש מקום לגלגל את החלון למטה ולבקש ממנו לזוז, אני בטוח שהוא לא היה מתווכח האם יש לשוטר סמכות לתת דו"ח או לא.

אבל אפילו את זה השוטר לא טרח לעשות. שלא לדבר על לוחית רישוי חסרה שמבחינתו עברה מתחת לרדאר. כנראה שפשוט לא היה לו כח להתעסק עם זה והגיע רק כדי לסמן וי.

נהגוס, מצטער אבל אני לא מתכוון להעלות את ההקלטה. היא מכילה פרטים אישיים שלי כולל כתובת וכו', אין לי כח או רצון להתחיל לצנזר או להתעסק בניתוח השיחה עם השוטר ע"ג עשרות עמודים...

את השיחה ציינתי לא כדי למרוח בפנים, אלא כדי לפרסם מה התשובה שקיבלתי ובאיזה הקשר. בשורה התחתונה מה שמשנה כאן זה שלטענת המשטרה לא נמצא משהו חריג- לא בחניה, לא ברכב ולא בחוסר לוחית הרישוי.

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

הייתי פעם בסיטואציה דומה עם שוטרים שהגיעו לאחר שהתלוננתי על נהג שהחנה את הרכב שלו במאונך למדרכה וחסם חצי נתיב. לא עשו כלום כי "אפשר לעבור", ועוד זכיתי לצעקות מהשוטרת על זה שבכלל קראתי להם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
כנראה שהפרעת לו להטריד שוטרת.

אני מציע שתתבייש לך בפינה. לבד. בחושך. ותחשוב על עונש.

חריף! :-D

אני הייתי שולח את זה לקבוצת הפייסבוק "נלחמים בישראלי המכוער".

פורסם

לא שמעתי את ההקלטה, אך ניראה לי שאני יכול לתאר לעצמי מה נאמר שם.

עצוב שזוהי ההתנהלות של המשטרה.

במקרה הזה הפיקוח העירוני יכול היה להיות יעיל הרבה יותר כניראה, והיה "מפנק" את הבחור

בדו"ח על סך 500 ש"ח על חנייה עם 4 גלגלים על המדרכה.

אולי שווה להעביר את המקרה הלאה לערוצי התקשורת, בעיקר בצירוף התמונות של הנכים שאולצו לרדת לכביש.

פורסם

לפרסם בדפי הפייסבוק הרלבנטים (משטרת ישראל, הישראלי המכוער וכו') עם התמונות (התמונה של הרכב עם כסא הגלגלים ותנועה זורמת על הכביש חזקה מאוד ומספרת הכל) + ההקלטה של השיחה (תשקיע בצינזור, אל תתפנק) כולל שליחה למערכות תקשורת.

אם יש משהו שמראה מה מגעיל במדינה הזאת זה המקרים האלו והטיפול הגרוע של המשטרה זה הוספת חטא על פשע.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

השוטרים מפחדים מעימות. יצא לי לחוות מקרה כמעט זהה כאשר חסמו לי את החנייה , ולטענת השוטר אני יכול לעלות על המדרכה ואז להיכנס לחנייה הפרטית. שאלתי אותו אם הוא ישלם לי על תיקון הפגוש בעקבות הטיפוס - לא הייתה תגובה. פחדנים!

פורסם

איזה גועל נפש, פשוט מרתיח את הדם!

התמונה של כסא הגלגלים שנאלץ לרדת לכביש בגלל הנבלה הזה פשוט גמרה אותי.

אתה חייב לפרסם את התמונות האלה בעמוד הפייסבוק של המשטרה ובכל מקום אפשרי.

זו יכולה להיות הדרך שלך ושלנו להתקומם נגד התנהגות כזו.

• תוכן חדש...