Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים קורולה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שים לב גם שבפירסומים של אוטו-דיפו, מדובר ב"מחיר לדוגמה" עבור מידת צמיגים כלשהי ודגם לא ידוע.

מהי מידת הצמיגים שלך וקוד העומס והמהירות אם מופיעים (2 ספרות ואות לועזית), כפי שרשום ברשיון הרכב?

אם תוכל בנוסף לציין את דגם הצמיגים הקיים עכשיו (לא רק שם החברה), זה גם יכול לעזור להכווין.

תענה על העיל ותקבל מענה.

לשתי החברות שציינת דגמים טובים יותר ופחות (ודנלופ שייכת כיום לגודייר ממילא בשווקים מסויימים).

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הי,

מידות הצמיג שלי 195/65R15

כרגע קיים לי צמיג סיני בשם Good Ride, וצמיג סיני מחברה אחרת כשארד למטה אבדוק מה השם שלו.

כל הצמיגים משנת 2011, חלק מתחילת שנת 2011 וחלק מאמצע.

לגבי אוטודיפו, אכן, המבצע של ה600 שח למידת צמיגים קטנה יותר ולא רלוונטי.

בטויוטה המחירים: 375 ש"ח + מעמ לצמיג גווד ייר או דנלופ. כיוון פרונט 175 ש"ח + מעמ.

סהכ 4 צמיגים יעלו לי: 1980 ש"ח כולל מעמ ופרונט.

אין להם צמיגים הם מזמינים לפי בקשה, לכן חשוב לי לדעת איזה צמיג לבקש מהם.

ידוע לי שיש כאלו שמוכרים גם גוד יר ב320 ש"ח + מעמ. אבל אין לי כח להתרוצץ עוד, אני גמור והראש שלי מתפוצץ :-)

הייתי סוגר את זה היום בטויוטה כשהייתי אצלהם אבל לא היה להם להשיג GOOD YEAR היום. רק שבוע הבא אמור להגיע אליהם.

אגב, בטויוטה הסתכלו לי על הצמיגים בחפיף מבחוץ אמרו לי להחליף רק את הקדמיים - ורצו לשים את החדשים מקדימה.

באוטודיפו אמרו לי להחליף את כל ה4.

בשנים 2012-עד עכשיו לדעתי עשינו רק 30K קמ. :-)

עריכה אחרונה על ידי zolshop
פורסם

בתחילת השבוע הבא, אמור להכנס למלאי צמיגים של פאלקן מדגם ZE-914.

צמיג אשר זכה לשבחים רבים גם בארץ וגם בעולם. תוכל לעשות חיפוש בפורום ולקרוא עליו קצת.

עלות הצמיג תהיה 315 ש"ח כולל הכל.

נשמח לעזור לך בתהליך אם תחליט להמתין.

פורסם (נערך)

מעדיף ללכת על חברות שאני יותר מכיר GOOD YEAR או דנלופ. לא כי הם יותר טובות, אלה סתם כי אני ארגיש יותר שקט.

תאריך ייצור יולי 2014 זה בסדר או להתעקש על משהו חדש יותר?

פורסם

כמו שאמרו לך, החברות עצמן לא אומרות כלום. משנה דגם הצמיג ולא רק שם היצרן.

בלי שום קשר, Falken היא חברת בת של Sumitomo, תאגיד האם של חברת דאנלופ.

פורסם

רק ביפן ובאזור (לגבי דנלופ).

ובכל מקרה מדובר בחברה מוכרת ומוערכת, והדגם ZE914 מקבל ביקורות טובות מאוד.

באתר של טיירקלאב יש לך גם טויו CF2, שגם הוא מקבל ביקורות טובות (וטיו גם חברה יפנית כמו פאלקן, שמוכרת ומוערכת).

יש להם צמיגיה בחדרה אאל"ט.

היבואן של גודייר, אולי יציע כאן מתישהו ממרכולתו, אם כי לפחות ע"פ המופיע באתר שלהם, התמחור עדין קצת יקר (www.itire.co.il).

יחד עם זאת, באתר כמו http://www.tires.yad2.co.il יש מחירים נמוכים יותר, עבור צמיגים כמו Goodyear EfficientGrip (יש גם דגם יותר "צנוע" בשם איגל ספורט).

עוד צמיגים שנמכרים שם ואפשר לשקול לחיוב: דנלופ בלוריספונס, מישלין אנרג'י, קונטיננטל פרימיום-קונטקט 5 או אקו-קונטקט 5, פירלי P1, קלבר דינקסר HP3, יוקוהמה בלוארת' AE01.

בכל אופן, בחיי שאני לא מבין אותך. יש לך אפשרות להזמין דרך האינטרנט או מוקד טלפוני, לתאם ישירות מול הצמיגיה בטלפון מועד התקנה, להגיע בזמנך החופשי ולהתקין את מבוקשך. בלי בלאגן, בלי להתרוצץ.

פורסם (נערך)

לגבי EAGLE SPORT, מה ההבדלים בינו לבין הדגם היקר יותר שלהם Excellence והדגמים האחרים?

הנסיעה שלנו היא משפחתית עם ילדים אז הבטיחות הכי חשובה לנו.

פורסם

לא יודע לענות על כל ההבדלים, אבל יש לו דירוגי EU נמוכים מעט יותר, ארץ הייצור שונה (לא שזה קריטריון משמעותי במיוחד), אני מניח שהוא בקטגוריה מעט אחרת.

אבל בכל אופן, האפישנט-גריפ פרפורמנס נמכר במחיר כמעט זהה (קוד מהירות שונה) וב-tires4u יש אפילו תת דגם זול יותר.

מאחר ולא ציינת קוד מהירות ועומס, אני מניח שהדבר לא רשום ברשיון הרכב ולכן אתה לא מוגבל באופן עקרוני לענין זה.

תן הזמנות לנציג גודייר לענות או שלח לו הודעה פרטית.

פורסם (נערך)

כל דבר ממה שTOM כתב יהיה עדיף על השקרים שמורכבים לך כרגע על האוטו.

אני יכול להמליץ בחום רב על הפאלקן, פירמה מעולה, ודגם מצויין (התנסיתי ב-912 אותו הוא מחליף). -אין באתר אז לא רלוונטי לענייננו.

אבל

אם השם גודייר עושה לך את זה - ירון בטח ידע מה להציע, ראיתי באתרו את הצמיג הבא, איגל ספורט:

השני ברשימה

וכחבר פורום יש לך 5% הנחה, מה שמוזיל את הצמיג לסכום של כ- 360 ליחידה, לא נורא בכלל לצמיג עם נתונים כאלו (דירוג 91V).

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

תודה!

לא רואה ברישיון רכב שלי משהו לגבי קוד מהירות או עומס, היכן זה אמור להיות ברישיון אולי אני מפספס?

הרכב שלי הוא קורולה 2008 רובוטית אם זה עוזר.

ירון, למקרה שתיראה את הפוסט :-) אשמח לקבל המלצות על דגמי GOOD YEAR מומלצים שיתאימו לי, וגם לא פחות חשוב אילו דגמים לא כדאי לי.

תודה!

פורסם

הנוהל לרישום הקודים (מעבר למידות) נכנס לתוקף רק ביוני 2008, כך שהרכב שלך כנראה "חמק" מהנושא.

זה יראה בדומה לכאן:

LicenceExample.png

אם אתה ממש מוטרד מהנושא, בשנתון אחד קדימה (עדין אותו דגם), הקודים הם 91H.

• תוכן חדש...