Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יצא לי לפרק רק בגטס דור ראשון, שם החלק הקדמי של הקונסולה הזאת מעט שונה.

אבל בעקרון, יש בורג משושה 10 מ"מ שמכוסה בעיגול גומי כאן:

DSC_Nokia_E72_135.jpg

אתה מנסה להחליף את הנורה השרופה ? אם כן מספיק להרים מעט את הקונסולה ולנתק מתחת את בית הנורה.

במידה ואתה מאזור השרון אשמח לעזור לך.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים,

יש לי יונדאי גטס 2008 עם אותה הבעיה - לוח תאורה של ידית ההילוכים לא דולק, כנראה נורות שרופות שצריך להחליף.

האם כדאי להחליף לבד או להיכנס לאיזה מוסך שבעל מקצוע מנוסה יבצע את זה וכמה זה יכול לעלות ?

עד כמה זה מורכב ?

תודה

פורסם

ממש לא סיפור לבצע לבד רק בעדינות כדי לא לשבור את הפלסטיקה. אם זכור לי נכון מדובר בנורת אורז אחת כך שאם תרצה יש לי כאלה או קפוץ לחנות חלפים לידך יש להם בוודאות ייזרקו לך אותם חינם! במוסך אני מניח שיכולים לקחת לך סביב ה 100 שח להחליף נורה שכזו. חא הייתי ניגש בשביל זה למוסך..גם לא בראש מעיינם להיתעסק בתיקונים שכאלה כך שהתוצאה ייתכן לא תהיה משביעת רצון.

פורסם
ממש לא סיפור לבצע לבד רק בעדינות כדי לא לשבור את הפלסטיקה. אם זכור לי נכון מדובר בנורת אורז אחת כך שאם תרצה יש לי כאלה או קפוץ לחנות חלפים לידך יש להם בוודאות ייזרקו לך אותם חינם! במוסך אני מניח שיכולים לקחת לך סביב ה 100 שח להחליף נורה שכזו. חא הייתי ניגש בשביל זה למוסך..גם לא בראש מעיינם להיתעסק בתיקונים שכאלה כך שהתוצאה ייתכן לא תהיה משביעת רצון.

תודה על התשובה המהירה...

יש איפשהו ברשת מדריך מצולם/וידאו של איך לפרק את הפאנל ?

פורסם

אני אישית לא ניתקלתי בסירטונים כאלה אבל עם קצת הגיון אתה אמור בהחלט להיסתדר. גם דשבורד שלם פירקתי רק עם ההגיון! תאתר את כל הנקודות הסוגרות על הפלסטיקה ותעבוד לאט. מאיפה אתה בארץ? אני בטוח שיש אנשים באיזור שלך שיישמחו לשים יד ולעזור!

• תוכן חדש...