Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד 2008 או קיה ריו 2012?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום,

כרגע יש בבעלותי קיה סיד 2008 יד 2 אוטומטית 100K ק"מ.

האם שווה למכור אותה ולקנות במקומה קיה ריו 2012 יד 2 ידנית 150K ק"מ?

המטרה היא לעלות בשנתון .

מבחינתי העיצוב והגודל מתאימים לי. אך איך ההתנהגות שלה בכביש? האם יש לריו מחלות כלשהן?

תודה, שבת שלום והמשך יום מקסים.

פורסם

בסך הכל אני מאוד מרוצה מהריו, האמנם הנוחות נסיעה קצת נוקשה והרכב בפנים קצת פלסטי(את האמת לא שונה מהסיד של אותם שנים) בסך הכל אני מרוצה מהאוטו(המנוע אני פחות מכיר יש לי מנוע אחר), אבל למה רכב עם כלכך הרבה קילומטרז? לדעתי במקרה הזה אתה תחמיץ את הייתרון בשדרוג של המודל, לדעתי חפש רכב עם קילומטרז נמוך יותר רכב בגיל צעיר יותר עם קילומטרז גבוהה כלכך זה לא משהו שהייתי שש לקנות(וסביר להניח שלא יתן לך שדרוג אמיתי מבחינת אמינות).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בתור בעלים של ריו ידנית 2013, שזהה בעצם ל2012, לא הייתי עושה את זה במקומך.

הריו נקרעה מבחינת קילומטרים, בטח גם הייתה בליסינג/השכרה.

תחשוב שהיא עשתה 50 אלף קילומטר בשנה בממוצע.

אישית הייתי נשאר עם הסיד או מחפש ריו אחרת

פורסם

כשעולים בשנתון המטרה היא בדרך כלל להשיג כמה מטרות; העיקרית שבהן היא כשמה כן היא - לנהוג ברכב יותר חדש. מ 2008 עד 2012 ייתכנו שינויים ניכרים ברמת הבטיחות, באבזור, באמינות ועלויות האחזקה.

עכשיו תשאל את עצמך (ואני לא ציני) כמה באמת הריו יותר חדשה מהסיד? האם היא יותר מאובזרת? האם יותר בטיחותית? כמה יעלה לך להחזיק / לתחזק רכב שעשה 150 אלף ק"מ בשלוש שנים? האם הוא היה של קצין בקרייה או של מ"פ בנחל? או של נציג שיווק של הוט. תעשה חשבון לבד ותחליט

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

האוטו של אשתי מודל 2002 עם 150 אלף ק"מ

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא. פשוט לא. הסיד שלך יותר טובה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...