Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החלטתי לסדר את עניין הרדיאטור חימום ולהחליף אותו,

אני מעדיף לעשות את זה בעצמי ולא לשלם לאחרים.

יש אפשרות לפרק את רדיאטור החימום ללא סיבוכים וכל מיני ?

אני לא מעוניין לפרק את כל הדש בורד בשביל זה,

או לפרק רק חצי דש בורד זה גם יעזור לי למשל ?

חשבתי על עוד רעיון אולי קצת מטורף,

לשבור את הפלסטיק בכוח - ולהדביק אחר כך עם ברגים,

זה אפשרי מבחינה תיאורטית ?

חשבתי גם כן לפתוח את קיר האש במקום,

האם זה רעיון יעיל ? לקחת דיסק ולנסר שם ... ?

עריכה אחרונה על ידי Maor Parizat
פורסם

די בטוח שמדובר בטרול, ולא באמת באדם רציני ששואל שאלות כאלו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בסוזוקי יש צורך לפרק דשבורד.

בכל מקרה יש לך את הספרות הטכנית מה רשום שם?

לא הגיע הזמן לתת לרכב קצת חופש מתיקונים לא דחופים.

החורף נגמר אז מה הטעם לתקן?

תפקיד הפשרת אדים יכול לעשות גם מזגן אז אין טעם באמת לפרוייקט כזה.

בכל מקרה יש לך אפשרות להשבית את הרכב לכמה ימים במקרה שהציקון מצריך יותר מיום?

כך עצה מבעל באלנו שמכר את הרכב שלו שלשום אין טעם בתיקון הזה כי:

1.החלפת רדיאטור חימום שמצריך פירוק דשבורד עולה לפחות פי 3 מעלות הרדיאטור חימום עצמו אצל בעל מקצוע

2.השבתת רכב תקין בשביל טיפול בתקלה שלא קשורה לכשירות הרכב ועולה לפחות 25 אחוז ממחירון הרכב לא משתלמת.

בכל מקרה מאור30 החליף רדיאטור לפונטו(לא אותו רכב) אבל דבר איתו אולי יש לו איזה רעיוניות איך לעזור לך.

פורסם

א. אני לא טרול

ב. אני לא רוצה לבזבז אלפייה ויותר

ג. כל שיטה שתהיה יותר טובה מלבזבז כסף מעולה מבחינתי

שאלתי משהו רציני,

אם יש דרכים אלטרנטיבות לפתוח שם את כל העסק,

דיברתי עם מישהו - שכן חושב שזה אפשרי לפתוח שם דרך קיר האש,

אני חושב לבדוק את האופצייה הזאת.

פורסם

עם שכן שלך נותן לך המלצות כאלו אני ממליץ לך לא לקבל יותר יעוץ מהשכן הזה בנוגע לרכב שלך או כל רכב, כי כנראה הידע שלו הוא אפסי

אין דרך קלה לפרק את היחידת חימום מבלי לפרק את כל הדשבורד מחוץ לרכב, וגם עם תחתוך את כל הקיר אש עם דיסק אתה עדיין לא תצליח להוציא את היחידת חימום, כי היא יושבת בתוך לב ליבו של הדש בורד, ולכיוון קיר האש יוצאים רק הצינורות כניסה והיציאה שמובילות לקיר האש.

אם לא בא לך להתעסקות הזאת תבטל את היחידת חימום, ותגשר את הצינורות נוזל קירור שמתחברים לקיר האש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לבטל זה אופציה שנייה שהציעו לי,

אבל מנסה למצוא פיתרון בכל זאת,

אני לא הולך להשקיע פה כסף מיותר,

במידה ואמצע תדע את זה ראשון + תקבל צילום שזה עובד

פורסם

הרעיון של חיתוך קיר האש נראה לי מאד מאד בעייתי , מה תעשה אחר כך עם החור שייוצר ? תרתך ?

אם אתה משאיר את זה פתוח, יכנס לך כל החום של המנוע לרכב יחד עם הפרעות חשמל וסירחון של גאזים ושמן שרוף ...

אני נוסע כבר שנים בלי הרדיאטור הזה, נוסע עם מעיל בחורף וזהו ...

פורסם

תבטל את היחידת חימום, ותזמין מאיביי תנור חימום שמתחבר לשקע 12V של הרכב, זה הפיתרון הכי הגיוני אם לא בא לך לעשות את זה בדרך הקונבציונלית

פורסם

לפי ספרות טכנית כל העסק נמצא בדשבורד האמצעי,

אז אם אני מפרק רק אותו,

זה אפשר לתקן אני מניח ?

או שצריך לפרק הכל כולל הגה ומה לא ?

• תוכן חדש...