Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בבעלותי יונדאי I30 מזה כ - 3 שנים, מודל 2008 1.6 אוט'.

לאחרונה אני מרגיש כי הרכב סוחב קצת פחות טוב בעיקר בעליות או במהירות גבוהה דבר שעד לאחרונה לא היה, הרכב סחב מצויין.

חשוב לציין כי אין שום תקלה, התחממות, נורת אזהרה כלשהי והרכב נשמע מצויין.

כמו כן הרכב חובר לסורק תקלות ולא נמצאה תקלה כלשהי.

מה עלי לעשות? חשבתי על ניקוי מצערת ו/או החלפת פילטר דלק, האם זה נכון ומועיל או סתם זריקת כסף?

פורסם
אני עשיתי לא מזמן ניקוי בית מצערת ומזרקים וכו,

זה עוזר לשפר את ביצועי הרכב.

מאור - האם ביצעת ניקוי מצערת ומזרקים ביונדאי I30 או ברכב אחר? וכמה זה עלה אם אפשר לשאול?

לאון - הרכב חובר לסורק ולא נמצאו תקלות.

פורסם

יכול להיות ממיר קטליטי סתום חלקית או פילטר אויר סתום.

תתחיל עם מה שקל לבדוק כמובן כמו לפתוח לבדוק את הפילטר אויר וניקוי שלו עצמאית.

פורסם

אכן כן, נקנה אצל ליאור מיונדאי שופ.

החשד שלי זה מצערת / מזרקים / פילטר דלק, האם למישהו יש נסיון עם ניקוי שלהם ב - I30? האם עזר או שזה זריקת כסף?

פורסם

מה הק"מ של הרכב? האם אי-פעם הולחף פילטר דלק ברכב?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

100K ק"מ, הרכב אצלי 3 שנים ולא הוחלף פילטר דלק, לפני קנייתי את הרכב אני לא סגור על כך אבל קרוב לוודאי שלא הוחלף הפילטר דלק.

פורסם

ברכב הזה כל 3 שנים או 45,000 יש להחליף מסנן דלק. העסק אמנם לא זול כי המסנן יושב בתוך הטנק אבל אין מה לעשות.

אני החלפתי בטיפול 3 שנים עוד לפני 45,000 ק"מ ועוד מעט הרכב בן 6 אז כנראה שאחליף שוב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קולאוטי - אתה זוכר מה העלות של ההחלפה? האם ביצעת במורשה? והאם הרגשת לאחר מכן סחיבה ו/או צריכת דלק טובה יותר?

פורסם

מישהו יודע מה אמורה להיות עלות החלפת מסנן דק ליונדאי I30? האם עדיף לעשות זאת במורשה או שכל מוסך יודע לבצע זאת על הצד הטוב ביותר ללא הכרות מעמיקה עם הדגם הספציפי של הרכב הזה?

• תוכן חדש...