Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, http://www.zap.co.il/models.asp?sog=T-Speakers&Manufacturer=Pioneer&keyword=&minprice=&maxprice=&Param1=&Param2=%226x9&Param3=&Param4=&OrderBy=low&x=19&y=7

כנראה שאני אבחר את אחד מהם.

1. אני מחפש את הדגם עם עוצמה הכי גבוהה, RMS הכי גבוה (למגבר אל תדאגו, כרגע אני רוצה לברר על הרמקולים בלבד). לפי איך שהבנתי מקריאה מרובה פה, העוצמה לאו דווקא קשורה לוואט......

2. בנוסף, מה ההבדל בין הדגמים בלינק למעלה, בעיקר בין

TSA6990 / TSA6910 / TSA6995 / TSD690R

3. מה הקטע של הרמקול הצהוב? מה מיוחד בו? למה הוא עולה פי 2?

4. אני רוצה דיעה מהמבינים בעניין כשהדגש הוא לגבי עוצמה. לא להתייחס לעניין המגבר, כי אני אדאג להביא מגבר טוב בשביל מה שתגידו.

5. עוד משהו קטן. לפעמים יש דגמים שלא מופיעים בכל מיני אתרים. ברצוני לדעת אם יש 6X9 של פיוניר יותר חזק ממה שיש בעמוד למעלה.

תודה מראש, רן.

פורסם
קודם כל, http://www.zap.co.il/models.asp?sog=T-Speakers&Manufacturer=Pioneer&keyword=&minprice=&maxprice=&Param1=&Param2=%226x9&Param3=&Param4=&OrderBy=low&x=19&y=7

1. אני מחפש את הדגם עם עוצמה הכי גבוהה, RMS הכי גבוה (למגבר אל תדאגו, כרגע אני רוצה לברר על הרמקולים בלבד). לפי איך שהבנתי מקריאה מרובה פה, העוצמה לאו דווקא קשורה לוואט......

4. אני רוצה דיעה מהמבינים בעניין כשהדגש הוא לגבי עוצמה. לא להתייחס לעניין המגבר, כי אני אדאג להביא מגבר טוב בשביל מה שתגידו.

5. עוד משהו קטן. לפעמים יש דגמים שלא מופיעים בכל מיני אתרים. ברצוני לדעת אם יש 6X9 של פיוניר יותר חזק ממה שיש בעמוד למעלה.

תודה מראש, רן.

בלי לחשוב קח את הסדרה הצהובה היא הכי איכותית לדעתי

ואם לא אז את הפנינה

פורסם

אני מאמין בזה שהזול עולה ביותר והפוך.

אבל אני עדיין רוצה להבין מה הקטע של הדגם הצהוב.

ואני חוזר שוב, הקטע שלי זה עוצמה.

(ויש למעלה 5 שאלות........)

לא יודע אם אני אקנה סאב, כי אני צריך את המקום בפגאז' ריק. אני מנסה למצוא מקום אחר לדבר הזה(נניח בין 2 ה-6X9). אבל לא נתמקד בזה כרגע.

תודה מראש, רן.

פורסם

תודה מראש, רן.

1. העוצמה תלוי ברמת החשמל שהרמקול יכול לספוג ובנוסף ברמת הנצילות שלו. כלומר כמה הוא יכול לנצל ממה שתיתן לו, נצילות גבוה=יותר עוצמה בסופו של דבר.

3. מה הקטע עם סדרה 3 מול סדרה 5 (BMW)? מה הקטע בין פיוניר 4500 ל8600? פשוט דגם גבוה יותר...

5. למה דווקא פיוניר? זה מה שמעניין אותי...

ולהערה לא קשורה, אם חסר לך מקום או שחבל לך על מקום ואתה רוצה עוצמה ב"קלות" אז אני פשוט חייב להמליץ על סאב של חברת באזוקה (לא בצורה גלילית, סאב רגיל בתיבה) דגם EL. סאב 10 אינצ שיכול להיות בתיבה של עד 0.3 CF זה אפסי!!! ובתיבה שבה הוא נמכר כ"רגיל" סאונד FX הוא גם נשמע מעולה, גם בועט חזק וגם, שוב קטן מאד, כדאי ללכת לראות.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

1. יופי. עדיין לא הצלחתי להבין לאיזה מהם עוצמה הכי חזקה.

2. ?? תשובה??

3. מה זה אומר דגם גבוה יותר?

4. ?? דיעה שלכם על הרמקולים הנ"ל?? המלצה למי שיש את אחד מהם??

5. כבר פתחתי נושא על מערכת שלמה, וכל אחד אמר חברה אחרת. אז החלטתי שאני אלך עם החברה שאני מכיר(פיוניר), ואני רק אבקש איזה דגם מומלץ מבחינת עוצמה.

ולגבי ההערה הלא קשורה, מה הדגם המדוייק של אותו סאב של בזוקה?

תודה מראש, רן.

פורסם

אנסה לענות לך על כמה מהשאלות

יש האומרים כי הסדרה הצהובה הכי טובה-לא יודע לא מכיר

אתה רוצה את הרמקולים הכי עוצמתיים אז ככה

הגרסה של ה400 ואט היא 80 ואט RMS

הגרסה של ה330 ואט היא גם 80 RMS לי יש אותה

הגרסה של ה240 היא 40 ואט RMS

אתה רוצה את ההכי חזק לך על ה400 הוא אחלה רמקול לשכן שלי יש אבל ההבדל בינו לבין ה330 לא משמעותי

לשיקולך

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

הסדרה הצהובה לא נמכרת בארץ בכמויות מסחריות כמו שאר הסדרות של פיוניר כי הם יקרים בצורה משמעותית מהשאר. לכן אני בספק אם מישהו יתן לך חו"ד על הנ"ל.

הסדרה הצהובה אכן יותר גבוהה מהשאר והיא נחשבת לאליטה של פיוניר בתחום הרמקולים לרכב.והיא נקראת סדרת ה REV.

ההספק הנומינלי שלהם הוא 80 וואט RMS. שזה מעל ומעבר.

אם אתה מחפש איכות בפיוניר אז תלך על הסדרה הזאת.

מה ההבדל העיקרי בינו לשאר הוא ההבדל בבניה שלו והסאונד שהוא מוציא שונה מהאחרים (לא יודע איך בדיוק אבל זה ההבדל). כמו כן הוא זהה בהספק שלו לשאר. (אבל מי אמר שההספק קובע.. איכות קודמת לעוצמה ומה גם שלא שווה שיש הרבה עוצמה אם היא לא איכותית.)

תעשה את השיקולים ותקנה בהצלחה.

פורסם

JOKER אתה בטוח שזאת הסדרה הגבוהה של פיוניר ?

אני בזמנו שמעתי רמקול מהסדרה הגבוהה שלהם, והוא היה מוצהר יותר מ80 וואט. וגם המחיר לא בדיוק היה כמו הסדרה הצהובה.. (מספר של מאות שקלים הבדל ..)

(הם לא נראים דומים בכלל, למרות ששניהם 2WAY)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...