Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפליקציה? כאילו לאנדרואיד?

חיפוש של autodata בגוגל פליי מניב הרבה אפליקציות שמנהלות את תקשורת הנתונים של הרשת.

אני מניח שאתה מחפש אפליקציה לנתונים טכנים עבור הרכב. לדעתי אין כזו לסלולר. (מי אמר סטארטאפ?)

יום טוב גם לך

פורסם
אז אתם עובדים עם אתר אינטרנט?

לעיתים רחוקות.

בדרך כלל עם תוכנת המחשב שניתנת להורדה בעזרת טורנטים ברחבי הרשת

יום טוב גם לך

פורסם

חכם ככל שיהיה בטלפון לא עשו עדיין אפליקציה מספיק טובה בשביל לנהל מידע רחב כמו זה הקיים בתוכנה במחשב האישי.

AUTODATA הוא חברינו הטוב, כל המידע שרק נחשוב עליו נמצא בAUTODATA.

פורסם
חכם ככל שיהיה בטלפון לא עשו עדיין אפליקציה מספיק טובה בשביל לנהל מידע רחב כמו זה הקיים בתוכנה במחשב האישי.

כל מאגר המידע של אוטודאטה כבר כמה שנים טובות נמצא ברשת ולכן הם הפסיקו לייצר גירסאות תוכנה למחשב האישי. כל הפעילות מתבצעת מול האתר שלהם. כך גם הם הצליחו למזער את הפירטיות ולהקשות עלינו הפושטקים הקטנים לגשת למידע בחינם.

לא בעיה מצידם לייצר אפליקציית מובייל שעובדת מול השרת המרכזי שלהם ושואבת ממנו את המידע המבוקש.

בכל מקרה חינם זה לא יהיה.

יום טוב גם לך

פורסם

בוודאי שחינם זה לא יהיה:-P ותכלס? טוב שכך אומנם זה מקשה עלינו מאוד להשיג מידע חיוני ללא תשלום אבל בשביל המשך פעילותם עדיף שישלמו להם זה לא עוד סרט שאנחנו משיגים זו תוכנה מדהימה.

נמצא ברשת כן אבל אפשר להשתמש בה גם כתוכנה עם קבצים "חיים" (שמתעדכנים כל שנה בארך) על המחשב תוך שימוש במשתמש חוקי ומשלם.

אני תמיד מפחד על המידע שנמצא רק ברשת אני אוהב את המידע שלי על קבצים "חיים" ואם אפשר כתובים בספר אז מה טוב.

• תוכן חדש...