Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על חידוש רשיון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היי, בחודש 10 של 2014 ביצעתי טסט לרכב שלי, הכל היה תקין, עבר מהר והבחור שהיה בעמדת הבור אפילו ציין שזה הרכב הכי נקי שראה לאחרונה.

היום קיבלתי בדואר "תזכורת על אי חידוש רשיון רכב" וסימון של X במסגרת שאומרת שלא בוצע מבחן כשירות לתנועה.

הבנתי שצריך לפנות למכון הרישוי ולדבר על זה איתם. בנתיים אף אחד שם לא ענה.

-האם זה אומר שכל הזמן הזה נסעתי ללא טסט?

יש לי את הרשיון, החותמות שעליו וכמובן המדבקה. שוטרים שעצרו אותי לבדיקה שגרתית במהלך התקופה לא אמרו על זה שום דבר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

נסעת עם טסט, הבדיקה בוצעה ומחון רישוי חתם עליה.

מאיזשהי סיבה לא בוצע דיווח ממכון רישוי למחש של משרד הרישוי ולכן ביצוע טסט לא התעדכן אצלם.

במכון רישיי אמורים לסדר את זה בלי בעיה.

פורסם

כמעט בכל מכוני הרישוי(אם לא בכולם) זה קורה מעת לעת(לעתים יום שלם "נעלם").

לרוב המכונים יש אפשרות דיווח מיידי, כך שניתן לעשות זאת על נקלה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ביצעת את זה במכון רישוי בלוד?

קרה למישהי שעובדת איתי. אם כן, המכון מודע לבעיה ומעביר את הנותנים

אכן בלוד.

הבנתי שצריך לחזור לשם.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

פורסם

לפני שתטריח את עצמך לשם, יתכן ששיחת טלפון תוך אזכור מס' הרכב והתאריך הספיציפי תפתור את הבעיה ללא צורך בהגעה פיזית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני נותן רוח גבית לצבי - שיחת טלפון תפתור את הבעיה.

ממה שנאמר לבחורה שעובדת איתי - הייתה להם בעיה בדיווח של הכל היום והם מעבירים את זה מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז אתקשר מחר.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

• תוכן חדש...