Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבים חליפיים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבים שלי חורקים (אבל מנגבים טוב) באוטו בן 3 שנים. המגבים ארוכים במיוחד (650 מ"מ) והיבואן מוכר סט מקורי, 2 קדמיים ואחד אחורי, 280 מ"מ) ב- 500 ש"ח. מבקש המלצה למגבים איכותיים ובמחיר סביר, כולל הפניה היכן לרכוש. תודה

פורסם

65 ס"מ זה לא ארוך מאוד, זה מגב 26", יש לא מעט רכבים עם מידה כזו ואף יותר.

ככל הנראה המגבים הטובים ביותר שתמצא בשוק הם Bosch AeroTwin, יעלו בין 110-140 ש"ח לזוג באיזה אורך שצריך.

לחילופין תמורת כמה עשרות שקלים פחות תוכל למצוא מגבים סיניים שעל פי רוב עושים את העבודה לשנה ואז מצריכים החלפה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איתמר , היכן קונים מגבים של בוש ?

אני גר בפתח תקווה. מגבים של בוש ניתן לקנות ברחוב גיסין 75 ב"נייס רייד".

פורסם

אייס ואוטודיפו (ואולי גם הום-סנטר, לפחות פעם הם החזיקו) מחזיקים מגבים של בוש, כמו גם חנויות חלפים גדולות שמכבדות את עצמן ולא מחזיקות רק סיני.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יכול להיות. לא הייתי שם. אגב, חשוב לי שהמגבים ינגבו היטב גם בקיץ, אולי יותר מן החורף שאז יש סיוע רב של הגשם.

פורסם

לדעתי תקנה מגבי סיליקון ב-70 שקל וזהו. אני קניתי לפני חודש מגבים של בוש ב 130 ש"ח AEROTWIN והם כבר התחילו לעשות רעשים.

פורסם
אני קניתי לפני חודש מגבים של בוש ב 130 ש"ח

גם אני (רכשתי ממוסך רון), לאחרונה שמתי לב שיש רעש של תיקתוק מצד שמאל בעת הניגוב.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...