Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליקויי בנייה- חדר אמבטיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בניה פנימית בבלוקים? חשבתי שמזמן עברו לבניה פנימית בגבס.

כבר כמה שנים טובות שמשתמשים בבלוק אשבונד או איטונג לחלוקה פנימית.

להערכתי הרוב משתמש באשבונד מכמה סיבות (1. שטח כל בלוק הוא גדול יחסית. 2. בידוד אקוסטי טוב. 3. אין צורך בטיח, הוא מגיע חלק - רק יד אחת של אמריקאי למילוי סדקים קטנים בין החיבורים של בלוק לבלוק. 4. אין צורך בחגורות בטון מעל הדלתות 5. קל מאוד לעבוד איתו [נחתך בקלי קלות, מצריך שכבה קלילה מאוד של טיט אשבונד בין בלוק לבלוק. הבלוק עצמו הוא כמו לגו - זכר ונקבה. התוצאות הסופית היא קירות ישרים כמו שצריך]).

גבס עדיין משמש באופן חלקי לחיפויים מסביב לארון חשמל ותקשורת (בד"כ, לא תמיד) ולחיפוי המעטפת החיצונית של הדירה בבנייה רוויה (בשיטת ברנוביץ') - כאשר המרווח בין הפלטת גבס לקיר עצמו מתמלא בשטיחים של צמר סלעים למטרת בידוד אקוסטי וטרמי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על התשובות אכן מדובר בבלוק אשבונד זכר ונקבה.

מהתחלה אני התרעתי שמשהו נראה לי לא תקין והקבלן כרגיל מסבן אותי.

הסברתי שלא יתכן 15 ס"מ סטייה.

כמו כן יצא לי לראות היום ששכבת הדבק של האריח היא כ 2ס"מ ואף יותר.

כיצד כדאי להתנהל מולם - איני מעוניין בפירוק אמבטיה אני יכול לחיות עם זה, אך מעוניין בפיצוי.

האם הדרך נכונה היא בדק בית בסיום הבנייה או פנייה כעת עם עו"ד?

תודה

פורסם

15 ס"מ סטיה עם בלוק אשבונד זה טירוף. ייתכן בהחלט שמי שבנה את הקירות, בנה אותם עקום בצורה מחרידה.

הייתי פונה לעו"ד שמתמחה בתחום ומקבל ממנו סיוע. חברות בדק בית הן אופציה מצויינת גם כן (לדעתי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...