Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע כמו סיבה למסיבה. חפש אותי במגרש החניה הפנוי הקרוב לביתי :)

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
געוואלד!!!

We+will+rebuild+we+can+do+it+if+we+believe_c52903_4397411.jpg

כמה צמתים בירושלים נראות כמו אולם תצוגה קטן של JCB וקטרפילר, בניגוד לשנה שעברה.

בשנה שעברה לא היו בחירות, והשנה יש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כבר עכשיו בהרי הצפון מושלג. השלגים יתפשטו להרי המרכז במהלך היום עם דגש לערב והלילה, להערכתי הכבישים יסגרו עוד הערב.

המשטרה תפעיל מוקד מיוחד לעדכונים על כבישים חסומים: 110.

השלגים יגיעו לכרמל, עמק יזרעאל ואפילו סיכוי לשלגים במישור החוף.

פורסם

בראשית שנות ה-90, כשירד שלג בכרמל, לקחו אותי כילד קטן באחורי סובארו טנדר שעלתה את פרויד בזמן הסופה. אני לא רוצה לפספס את השלג, אם יבוא.. אז מה אומרים המומחים? באמת מסוכן או שפשוט נעשנו היסטריים מאז?

:idea:
פורסם
בראשית שנות ה-90, כשירד שלג בכרמל, לקחו אותי כילד קטן באחורי סובארו טנדר שעלתה את פרויד בזמן הסופה. אני לא רוצה לפספס את השלג, אם יבוא.. אז מה אומרים המומחים? באמת מסוכן או שפשוט נעשנו היסטריים מאז?

היי,

לדעתי חכה כמה ימים ותעשה לך כמה ימים או סופ''ש בחרמון.

אם השלג יתפוס בירושלים עד ראשון אולי כדאי לעלות, אני גם אשמור לך כדור שלג. ;-)

רועי

פורסם
נשמע כמו סיבה למסיבה. חפש אותי במגרש החניה הפנוי הקרוב לביתי :)

איפה יש מגרש חניה ריק בגודל הזה? נראה כיף :)

emotion of motion

פורסם

יורד קצת גשם ויש קצת שלוליות.. איפה הסופה?

פורסם (נערך)

התחלנו: כביש 99 נסגר מצומת סער למג'דל שמס, כביש 91 נסגר מצומת השריון לעין זיון, כביש 98 נסגר מרמת מגשימים לאלוני הבשן ווכביש 90 נסגר באזור עין בוקק.

עריכה אחרונה על ידי stio
הסרת הדגשה כדי ש- NINJMNKY לא יבהל...

• תוכן חדש...