Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נראה הרבה יותר דרמתי כשאתה מדגיש :shock:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

עדיין כל העננים בורחים עד עכשיו מחיפה,

בתור אוהב גשם זה מתסכל.

1vvhs.png

עריכה אחרונה על ידי epiphone

so far so good so what

פורסם

טכנית התבלבלתי וזה כבר דצמבר אחרי שנתיים, אבל לא נתחשבן.

בינתיים ירושלים מקסימום ברד.

נצפתה הטסלה מודל S נוסעת בבגין.

פורסם

לכל מי שבספק - זו כנראה באמת הולכת להיות מערכת חסרת תקדים, מבחינת המקומות בהם יהיה שלג, ככה אומרים ונקווה שאני לא עושה נאחס. כמובן שזה רק שלג ואפשר לחיות עם זה (בכל העולם מתפקדים יופי עם שלג רצוף), אבל מבחינת המקומות שיהיה בהם שלג זה בהחלט שיא.

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם

יופי! סוף סוף אשתי תישן איתי כפיות!

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

^שלא תדע עוד צער

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני פולני, אני קם בבוקר, דבר ראשון מתנצל!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זו כבר סטיה אחרת לגמרי אבל מה שעושה לך טוב :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

ואללה אתם והלחץ שלכם, בחיפה ירד גשם כמה דקות וברד כמה שניות, סה טו... (ואני די גבוה, 300מ' מעל פני הים)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני חייב להבין משהו, בשיא הרצינות: במדינת ישראל אין באמת חורף. במרבית מדינות צפון אירופה, צפון אמריקה וצפון אסיה התחזית הסוערת אצלנו זה עניין שבשגרה אצלם.

ולמרות זאת, ראו זה פלא: החיים שלהם ממשיכים כסדרם. אף אחד לא צובא על הקופות של רמי חוי כדי להצטייד במזון, אין הפסקות חשמל, הלימודים בבתי הספר מתקיימים כסדרם ואנשים מגיעים לעבודה.

מישהו מוכן להסביר לי ברצינות את פשר ההיסטריה? רק אני לא מבין מה פיספסתי פה?

כי שם רגילים לזה. בערך כמו שכאן לא מתרגשים מטילים אלא אם הם נפלו מטר מהאף שלך ובדנמרק מוציאים אזהרת מסע עם מישהו כאן ירה קפצונים.

זו כבר סטיה אחרת לגמרי אבל מה שעושה לך טוב :-P

לא סטיה, סטיו.

מהחודש הבא יש סטיומטר ליד כל חזאי, בדוק.

• תוכן חדש...