Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

נמאס לי מהחיים. אז אני הולך לקנות KTM.

בכל מקרה, אני צריך ציוד רכיבה. אני מתחיל בספורט, אין לי כרגע שום דבר.

מצד שני, אני קורא מוטו מהגליון הראשון, יש לי קרוב משפחה עמוק בנושא ואני משתדל להתעדכן אינטרנטית, כך שלפי תפיסתי, זה צריך להתחיל בקסדה של Arai ומגפיים, כנראה, של Alpinestars.

תקנו אותי אם אני טועה. כסף, אגב, הוא שיקול משני (אך קיים).

עכשיו, כמו שאני מבין, "אופנועית" מייבאים את שני אלו, ומפקיעים מחירים.

זו בעיה, כי גם בקסדה וגם במגפיים, לפי הבנתי, רצוי למדוד טרום רכישה. ואני בהחלט לא רוצה ללכת לאופנועית, למדוד, ולקנות מהאינטרנט - זה פשוט לא יפה.

אז מה עושים, בעצם? מוותרים על שתי החברות האלו? קונים בלי למדוד, ושרים "קומביה" עד שהטובין יגיעו, בתקווה שהם יתאימו לגופי החסון וכו'?

אנא, רוכבים, הושיעו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא חייבים ללכת על מותגים.

יש קסדות שטח במחירים הרבה יותר סבירים שלא נופלות במאום מאראי בכל הקשור לבטיחות. כנ"ל לגבי מגפיים, צריך לבדוק מיגונים נוחות ואפשר להשאיר כמה אלפיות בצד.

אין דבר כזה, כסף הוא שיקול משני (אלא אם כן אתה ביל ג.) יותר מידי כסף שילך לציוד יהיה חסר אח"כ לתחזוקה של האופנוע, לא פחות בטיחותי.

צריך לקחת יום לעבור את מתחם סלמה - שוקן - צלנוב - הרצל למדוד לקבל הצעות מחיר ובסוף לבחור.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

ומה לגבי עניין "אופנועית" באופן ספציפי? יקר שם כפי שנטען בכל מיני מקומות?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מחירים סבירים; קצת יותר ממרבית העסקים קצת פחות מאחרים. מראש תרשום לעצמך 10% הנחה, מקבלים את זה עם פתיחת הדלת. כמו שאמרת היא מביאה מותגים יוקרתיים, וגם כמה שלא.

אני באופן אישי מעדיף מקומות אחרים, אבל עד שלא מנסים לא מגבשים טעם משלך.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...