Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי מערכת בסיסית בלי מגבר ובלי סאב,

2 רמקולים אחוריים Rockford Fosgate R1694 PRIME 4Way 6X9

ו2 רמקולים קדמיים פשוטים של פיוניר לא יודע דגם מדויק וזה גם לא רלוונטי כי אותם אני מעוניין להחליף

לגבי הרדיו דיסק הוא חברה לא מוכרת אבל אם זה עוזר הוא מוציא 4x50

אין לי כל כל ידע אז אני לא יודע בדיוק איזה רמקול הכי יתאים לי אבל אני מתלבט בין אלה

Alpine SXE-1725S ״6.5

JBL GTO-6528 ״6.5

JBL CS-762 6.5״

Morel Tempo Coax 6.5״

(צריך מגבר?)

זה מה שאני חשבתי עליהם כמובן אם יש לכם המלצות על אחרים בתקציב של עד 500 לזוג אני אשמח לשמוע

ואני מזכיר שאין לי מגבר ואני לא מתכוון בזמן הקרוב להביא אחד אז קחו את זה בחשבון

פורסם

כל הרמקולים הנ"ל הם רמקולים קוואסליים ,אני ממליץ לך על סט קומפוננט בסיסי

בטווח המחיר של 400 - 700 שח יש לך כאן מספר סטים טובים ,כולם יעבדו טוב בלי מגבר.

Focal 165a

Focal 165as

GTO6508C JBL

Tempo 6 Morel

TSA1605C Pioneer

REF6530CS Infinity

Cs65 Cerwin Vega

SPG17CS Alpine

פורסם

אני רק רוצה לשאול - איזה רכב יש לך, למה אתה מעוניין להחליף ומה אתה מקווה להשיג בהחלפה?

אם זה על "עיוור" אני מצטרף להמלצה של המלך על טמפו 6 - קומפוננט

פורסם

קודם כל מה מידת הרמקולים ברכב? אם זה 4״ אתה תהיה מוכן לבצע הגבהה? ואם זה 6.5 אני מצטרף להמלצה על הטמפו, למרות שיד 2 אתה יכול להביא את הדוטק בכזה מחיר וההבדל הוא גדול

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
כל הרמקולים הנ"ל הם רמקולים קוואסליים ,אני ממליץ לך על סט קומפוננט בסיסי

בטווח המחיר של 400 - 700 שח יש לך כאן מספר סטים טובים ,כולם יעבדו טוב בלי מגבר.

Focal 165a

Focal 165as

GTO6508C JBL

Tempo 6 Morel

TSA1605C Pioneer

REF6530CS Infinity

Cs65 Cerwin Vega

SPG17CS Alpine

אני רק רוצה לשאול - איזה רכב יש לך, למה אתה מעוניין להחליף ומה אתה מקווה להשיג בהחלפה?

אם זה על "עיוור" אני מצטרף להמלצה של המלך על טמפו 6 - קומפוננט

קודם כל מה מידת הרמקולים ברכב? אם זה 4״ אתה תהיה מוכן לבצע הגבהה? ואם זה 6.5 אני מצטרף להמלצה על הטמפו, למרות שיד 2 אתה יכול להביא את הדוטק בכזה מחיר וההבדל הוא גדול

תודה על התשובות, הרכב הוא יונדאי אקסנט 2004 המידה היא כבר 6.5 ואני מעוניין להחליף כי הקיימים מתחילים להשמיע רעשים של עשו את שלהם אני חשבתי על קומפוננט אבל פחדתי שהם לא יעבדו טוב בלי מגבר הטמפו 6 יעבדו טוב ?

• תוכן חדש...