Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מצאתי פיג'ו 205 שתפסה את העין שלי, אבל בבדיקה במוסך המורשה שטופלה בו עלו כמה בעיות:

1. יש נפילת קילומטראג' בין שני טיפולים, בטיפול שגרתי מופיע 215,000 ובטיפול החלפת קלאצ' לאחריו מופיע 143,000.

2. הג'אנטים של הרכב לא תאומים למידה שרשומה ברשיון, ניסינו לאשר את זה ואמרו במשרד הרישוי שאין אפשרות לשום סטייה.

כל שאר הרכב באמת במצב מצויין, אז אמרתי למוכר שימצא ג'אנטים מקוריים, ואני אקנה את הרכב.

בנוסף, מבחינת הנפילת קליומטארג', ניסיתי לוודא אם הוחלף מנוע, אבל גם אני וגם המטפל במוסך לא הצלחנו למצוא את המספר הסידורי שטבוע על המנוע.

אשמח לעזרה!

פורסם

נפילת קילומטראז או שמישהו שיחק עם הלוח שעונים או שהוא הוחלף... בפועל זה אומר שהרכב עשה יותר מ 215 גם אם המנוע מקורי תבדוק גם כמה רשום ברישיון

פורסם

איך בעל הרכב מסביר את פער הק"מ?

איזה שנה הרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ברשיון כרגע רשום 160, פחות מטריד אותי כמה הרכב נסע כי הוא באמת נוסע ובמצב טוב מאוד.

העניין זה הטסט שקורה עוד חצי שנה, אני רוצה להיות בטוח שלא יגלו בטסט שהוחלף מנוע ואני אתקע עם רכב שהורד מהכביש.

בעל הרכב לא היה הבעלים בזמן הטיפולים האלה, אז אין לו איך להסביר.

והרכב שנת 96.

עריכה אחרונה על ידי John1
פורסם

אם לא מוצאים מספר סידורי אל תיקח כמו שאמרת תהיה לך בעיה בטסט אם יגלו שהוא מחוק ושיש קומבינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מספר המנוע צריך להיות חרוט על המנוע עצמו. לדעתי באזור של סעפת הפליטה או ליד הקרטר.

לגבי הג׳אנטים - יש שרשור בפורום הטכני עם כל מידות הצמיגים שאפשר לאשר ב-205. תעבור עליו ותראה אם המידה שעל הרכב מופיעה שם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...