Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקורסה בדור הזה לדעתי יובאה גם עם גיר רובוטי וגם עם גיר אוטומטי רגיל. אני לא זוכר בודאות אבל היה הבדל בין הנפחים/השנים.

אם הגיר הוא פלנטרי כמו שאני שוכר זה סיפור אחר

פורסם

כמו שכתבתי בתגובתי הראשונה בשרשור הזה, בתקציב המדובר הרבה יותר חשוב מצב והיסטוריה של הרכב על פני השם שלו. אישית, הייתי מעדיפה להקריב 2 ק"מ לכל ליטר דלק ועוד קצת באגרה השנתית כדי לקבל רכב שמור ולא שחוט שיקזז את ההפרש בכניסה הראשונה למוסך (ומה עם השניה והשלישית?)

במקרה, לפני כמה שנים בודדות, יצא לי להתעניין ברכבים בתקציב המדובר ואני זוכרת כמה זה קשה למצוא סופר מיני שמורה ומטופלת עם יד וקילומוראז' סבירים. לעומת זאת, בגזרת הרכבים המשפחתיים עדיין אפשר לדוג מציאות כמו יד 1/2 שמורות מבין כל קהל ה"לנטיסים עם ג'אנטים" ו"סופר לנסרים" למינהם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מה שאת כתבת אני ועוד כמה כתבנו לפנייך. אז אין טעם לטחון מים.

אין שום סיבה גם להתפשר על סעיף מסויים שכנראה חשוב וגם להיכנס להוצאות שוטפות גדולות יותר שיש מבחר עצום של סופר מיני.

למרות שיש הרגשה שכל העולם נעצר בגבולות החיפוש שלך, תאמיני לי שחיפשתי מספיק ורכבים וראיתי מספיק רכבים וגם היום אני אגב מחפש איזה סופר מיני כרכב נוסף ויש מספיק שמורות ואין שום סיבה במקרה הזה להתפשר ולקחת רכב משפחתי.

כי באותה מידה שיש מציאות במשפחתיות יש מציאות גם בסופר מיני.

במידה והייתה חצי הצדקה לעניין הייתי אומר - ניחא. אפילו אם היה להורים שלה משפחתית שמורה שהיו מציעים - אז יאללה. אבל פה ממש כלום - אפעס.

פורסם

ב 10-12 אלף , כדאי להתגמש בנושא ההאצבק או בכלל בכל נושא אחר:-D

חפש לאחותך רכב משנה כמה שיותר מתקדמת עם כמה שפחות קילומטרז .

צורה / צבע / נפח מנוע וכד' לא צריכים להוות שיקול ברמות מחיר אלו.

ואני מצטרף לאלו מעליי שממליצים על כריזמה.

לנסר 2007

פורסם

תודה למי שענה, כריזמה לא באה בחשבון, כפי שציינתי מדובר בבחורה צעירה, לא ציינתי שאין לה בכלל ניסיון בנהיגה (רשיון בגיל 18, לא נהגה 4 שנים), לדעתה (וגם לדעתי) רכב מסוג סדאן רק יסבך לה את החיים.

אנחנו סגורים על הפיאט פונטו, או פיג'ו 206. הזולה ביותר והחדשה ביותר עם המאפיינים הטובים ביותר - תילקח. (אלא אם יש יצרן נוסף שאפשר לקחת בחשבון).

לא חשוב נפח מנוע או רמת אבזור, זה רכב ראשון שלה שנועד להשתפשפות בלבד (שכל מטרתו זה בית-עבודה-לימודים-בית בתוך חיפה).

כמו כן, רציתי לשאול, מדוברים ברכב בן 10 במקרה הטוב עד 13-14 במקרה הרע, יש לי את היכולת בבדיקה ראשונית,נסיעה, ואבחון תא המנוע, לשלול רכבים שמראש יעשו לה בעיות.

אחרי שאבצע את הסינון הראשון האם לדעתכם כדאי לקחת את הרכב לבדיקה? אם כן, עד כמה קריטי לבצע בדיקה מקיפה ולא לוותר על הסעיף של בדיקת שלדה? (זאת אומרת לבצע חצי בדיקה, רק מנוע וגיר ובעיות כלליות).

תודה,

אוהד.

פורסם

בדיקה פחות רלוונטי.

קודם כל ממליץ לך להתמקד ברכבים עם היסטוריית טיפולים. להימנע מרכבים שזה עתה נרכשו ונמכרים.

רכב שבעליו מחזיק תיעוד מסודר (או שניתן להוציא כזה ממוסך) - שהרכב נראה שמור - להימנע מרכבים עם טסט קרוב מאוד, אלא אם כן המחיר מבטא את זה (עלות אגרת רישוי + עלות מבחן רישוי + עלות אישור בלמים במקרה הצורך + עלויות נלוות שתמיד יש לטסט)

בדידה הייתי מבצע במוסך שאני מכיר ומתכוון לטפל בו.

יש כמה 206 יפות בלוח, יד וק״מ נמוכים

• תוכן חדש...