Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים איתך על כל מילה שכתבת! זו בדיוק גם דעתי בנושא.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמעו, מה שאתם אומרים יפה מאוד בתיאוריה.

במציאות בכל ארגון גדול קשה מאוד לשלוט ברמת הפרט הבודד.

בייחוד שעובדים עם הרבה ספקי משנה.

תוסיף לזה חומר אנשוי לא משהו שעוסק בתחום וישנלך כאן בעיה רצינית

פורסם

לא רק כרטיסי זיכרון נגנבים ממצלמות.

גם כרטיסי סים ממכשירים סלולריים (קבועים ברכב).

בשבוע החולף ראיתי אחד כזה (מרכב ליסינג שחזר מטיפול חוץ באחר המוסכים).

alfa 156 2.5.

פורסם

הכל הולך שם, החל מקופסת סיגריות סגורה עמוק בתוך התא כפפות העמוס, דרך שקלים במאפרה ועד לחפצים

יותר יקרים כמו משקפי שמש, כרטיסי זיכרון וכו'.

פורסם

Slava שלום אם קצין הבטיחות בחברה מחזיק את חברת הליסינג ביד רמה והחברה (שבה אשתך עובדת ) קשוחים דיו עם חברת הליסינג ובכלל מקפידים ומבקרים את הנהלים באופן שוטף סביר להניח שיתנו לך כרטיס זיכרון חדש חזרה. אין זה משנה מי גנב את זה' הנהג במוסך או נהג הגרר . קצין הבטיחות יודע את עבודתו סביר להניח שידרוש חקירה ומסקנות מחב' הליסינג.

פורסם

עמיצור השבוע הקצין יעשה בירור מעמיק מול הנהלת חברת הליסינג ויחזור אלי עם תשובות ואז אעדכן כאן מה נסגר.

שבוע טוב לכולם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לדעתי האחריות המלאה צריכה להיות על חברת הליסינג. ברגע שהלקוח מסר את הרכב לנציג ולא משנה אם זה גררירסט או נהג המוסך. האחריות על הרכב הינה של חברת הליסינג אם אינני טועה אפילו מחתימים על טופס( כבר 7 שנים ללא ליסינג) . בעבר נגנב תיק ריק מעמיתיה לעבודה וחברת הליסינג שילמה לה פיצוי כספי.

פורסם

הי

חייב לציין את חברת הלייסינג "חיל" של סוזוקי, בכל פעם שהרכב נלקח לטיפול שאלתי לפרק את הרכב מכל הציוד?

הנציג אמר - אין צורך מסתבר שהבחור שלוקח את הרכב צמוד אליו לאורך כל הטיפול (מוסך, צמיגים וכו,)רק במידה והרכב יוצא ליותר מ24 שעות הם ממליצים להוציא דברי ערך.

לפותח השרשור אותי AVIS פיצו פעם בסכום לא מבוטל על רכב שהלך למוסך וחזר "ערום".

פורסם

כפי שהבטחתי לעדכן, לאחר שמנהלת כוח אדם התערבה ויצרה קשר עם מנהלים בדרגים יותר בכירים בחברת הליסינג לאחר כמה שעות התקשרה אלינו שוב פעם מנהלת של אותו הסניף שטיפל ברכב והפעם היא דיברה אחרת, היא אמרה שהיא תבדוק את הנושא לעומק ותנסה לחקור את המקרה מול כל מי שטיפל ברכב הזה על מנת שמקרים כאלו לא יחזרו על עצמם, כמו כן היא הבטיחה שהיא מוציאה צ'ק על גובה סכום עלות של כרטיס חדש ושולחת אותו אלינו.

עכשיו לאחר שהחברה לקחה אחריות על המקרה אז אפשר לרשום את שם החברה: אלבר.

פורסם
עד לאן הגענו, שחברת ליסיניג מנסה להצדיק ולהגן על העובדים שלה או על עובדים מטעמה (מוסך), במקום לבוא ולבדוק נושאים כאלו בחומרה ולטפל בהם מהשורש.

בטח הכי קל לנפנף את הלקוח ולא לקחת אחריות.

פשוט תעודת עניות לחברה שכזו.

תכלס מאוד קל היה לעלות על הגנב, בסה"כ היו ל כ-4 אנשים גישה לרכב הזה, 1-גרריסט,2-מי שקיבל את האוטו במוסך,3-המכונאי,4-הנהג שהחזיר את הרכב, בחברה גדולה כמו זו בטוח יש קצין בטחון שבסה"כ היה יכול לבקש את המצלמה עצמה להוריד ממנה תביעות אצבע ולהשוות אותן לתביעות אצבע של אותם האנשים שעבדו על הרכב ובכך לעלות על הגנב.

רק תחשבו על זה שהיום הבחור גנב כרטיס זיכרון, מחר הוא שיכפל מפתחות והעביר לגנבים ופתאום לחברת הליסינג "נגנבים" רכבים.

להוריד טביעות אצבע? לא ידעתי שלקציני בטחון יש מעבדה לזיהוי פלילי.

בעניין האנשים החשודים, מאיפה הבטחון שזה מכונאי אחד? מאיפה לך שלא היו עוד אי אלו אנשים מאז הגרר ועד להחזרת הרכב אליך?!

גניבה היא דבר מגעיל אבל בין זה לבין פתיחת חקירה פלילית המרחק ארוך.

בהצלחה

פורסם

מאיפה הבנת שקצין בטחון הולך להוריד תביעות אצבע? בתור קצין בטחון יש לו את הידע למי לפנות ומה בדיוק לעשות עם זה.

אין לי שום בטחון אבל אני משאר שהיה מספיק לבדוק את ה-4 האנשים הללו בשביל לעלות על האשם.

אכן גניבה זה דבר מגעיל ואם החברה עוברת בשתיקה על גניבות מהסוג הזה אז מאיפה לי הביטחון שאותם העובדים לא יעשו משהו מעבר? כי אם באים לאסוף את הרכב מהבית שלי ובטעות שכחתי להוריד את המפתח מהבית מהצרור אז זהו הלך עלי? אני צריך להחליף את המנעולים בבית? למה לא צריך להיות ביטחון אצלי שגם אם שכחתי לא יקרה כלום ולא יפרצו לי/יגנבו לי. לכן חשוב שיטפלו במקרים מהסוג הזה בחומרה ולא לעבור על זה בשתיקה.

ואף אחד לא דיבר על חקירה פלילית, אלא בדיקה מעמיקה ברמת החברה כי זה מאינטרס שלה שיעבדו אצלה עובדים ישרים וש ללקוחותיה יהיה אימון ושקט נפשי בעניין הנ"ל.

פורסם
מאיפה הבנת שקצין בטחון הולך להוריד תביעות אצבע? בתור קצין בטחון יש לו את הידע למי לפנות ומה בדיוק לעשות עם זה.

אין לי שום בטחון אבל אני משאר שהיה מספיק לבדוק את ה-4 האנשים הללו בשביל לעלות על האשם.

אכן גניבה זה דבר מגעיל ואם החברה עוברת בשתיקה על גניבות מהסוג הזה אז מאיפה לי הביטחון שאותם העובדים לא יעשו משהו מעבר? כי אם באים לאסוף את הרכב מהבית שלי ובטעות שכחתי להוריד את המפתח מהבית מהצרור אז זהו הלך עלי? אני צריך להחליף את המנעולים בבית? למה לא צריך להיות ביטחון אצלי שגם אם שכחתי לא יקרה כלום ולא יפרצו לי/יגנבו לי. לכן חשוב שיטפלו במקרים מהסוג הזה בחומרה ולא לעבור על זה בשתיקה.

ואף אחד לא דיבר על חקירה פלילית, אלא בדיקה מעמיקה ברמת החברה כי זה מאינטרס שלה שיעבדו אצלה עובדים ישרים וש ללקוחותיה יהיה אימון ושקט נפשי בעניין הנ"ל.

מה שכן, גנבים מטבעם חוזרים על מעשיהם, ומכאן שקצין בטחון יכול להבחין באילו נסיבות יש גניבות ולצמצם את החשודים.

פורסם

גם לי נגנב לפני כמה שנים כרטיס כזה רק שאז הוא עלה כ300 ש"ח בזמן טיפול במוסך נירגד בירושלים.

בגדול אין מה לעשות אף אחד לא יודה באשמה רק לדאוג לא לחזור לשם שוב.

• תוכן חדש...