Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמור להיות לך אחריות על כל המכלול וגם חלקים ממנו או שמה נכתב לך לך שיש החרגות? מה רשום בחשבונית תיקון?

פורסם

אז בנאבה החדשה הוא לא התקין מייסב חדש נכון? אחרי זמן מה הבגעת אליו עם הרעש של המייסב, אז כמובן שזה לא באחריות של המוסך, וגם מי שמכר לך את הנאבה מפירוק לא יכול היה לדעת עם המייסב תקין או לא

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בחשבונית התיקון של התאונה רשום " החלפת מתלה שמאל קדמי שלם מפירוק".

הגעתי אליו שבוע אחרי ההחלפה, הרעש היה קיים מייד ביציאה מהמוסך.

לא הייתי בטוח לחלוטין עד שעליתי על כביש מהיר והגעתי למהירות של יותר מ80 קמ"ש.

השאלה היא אם זה תקין והאם יש לי מה לעשות עכשיו.

פורסם

אבוד...היה צריך להיות רשום שיש אחריות כי מדובר במכלול מפירוק בכל מקרה האחריות הכללית היא על כל המכלול ולא על רכיב קטן ממנו שאפשר להחליפו רק בחדש.

עוד הוצאה לא מתוכננת וזהו.

פורסם

אוקיי, אך האם המוסך היה הוגן איתי? האם אתה היית חוזר למוסכניק כזה?

אגב, בקבלה של החלפת המתלה רשום שיש אחריות לשלושה חודשים... אין החרגה כלשהי.

פורסם

כבר שלמת, הייתה צריך לדבר על נושא האחריות עוד לפני האבחון או התיקון.

אולי לא מאוחר, צור קשר עם מנהל המוסך ודבר איתו על המקרה ותראה מה הוא מוכן לעשות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עכשיו יש דפיקות מכיוון הגלגל הנ"ל, במהירות של מעל 70 קמ"ש. אני גם ממש מרגיש את הדפיקה בדוושת הגז.

זה לא רעש של מיסב... רעיונות מה זה יכול להיות?

מחר כמובן שאחזור למוסך.

פורסם

למעט ה300 שח ששילמתי לא היתה הוצאה כספית נוספת, ולא קיבלתי שום החזר. מצד שני לא דרשתי וצעקתי, שאלתי אם לדעת המנהל זה הוגן, אמר שכן והסתפקתי בזה.

נשמע שהדפיקות מגיעות מצד שמאל קדמי של הרכב.

זה לא מהגיר - הדפיקות מורגשות ונשמעות גם כשהרכב בנסיעה בניוטרל, מה זה עוד יכול להיות?

אגב אין רעידות, כך שאני פוסל איזון גלגלים/פרונט.

פורסם

הכריות נראות בסדר.

במוסך הורגש רעד קל בזמן סיבוב הגלגל, מה שמעיד כמובן על מיסב דפוק... מנהל המוסך אמר לי שזה תחת אחריות ויחליף ללא עלות.

עם זאת - לי הדפיקות נשמעו מכיוון הציריה. אז הורידו גומיות ונראה שיש גריז, הוסיפו קצת, סגרו מחדש והרעש עדיין ישנו.

כמו כן יש חופש מסויים בציריה באותו גלגל.

האם זה תקין?

בכל מקרה בעל המוסך הציע שדבר ראשון ננסה להחליף את המיסב (ללא עלות כאמור) ואם זה לא יעזור נבדוק את הצירייה.

פורסם

היום הוחלף המיסב לחדש והדפיקות פסקו.

פעם ראשונה שעלה הצורך לנצל אחריות בעניין הרכב, ויצאתי מאוד מרוצה. מהשנייה הראשונה הוא אמר לי שהם יחליפו מיסב על חשבון הבית ואם זה לא ייפתר נתקדם משם.

הוא היה יכול להגיד מראש שהציריה דפוקה, זו גם היתה אפשרות.

ממליץ בחום על המוסך הנ"ל - מוסך שמוליק, ההסתדרות 73, ממש לפני יס פלנט לבאים מכיוון עכו.

• תוכן חדש...