Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לדעת אם יש עוד אנשים שחושבים כמוני שהמהירות היא לא הגורם העיקרי לתאונות ושהשוטרים פשוט מחפשים " צייד קל " ...

נא להגיב כמה שיותר

תודה

:twisted::shock::-Pמהיר בטירוףףףףףףףףףףףףףף:twisted::lol::twisted:

פורסם

1. האם מהירות (מעל הקבוע בחוק \ שאינה מתאימה לתנאי הדרך - בחר את המועדף עליך) היא גורם לתאונות.

2ץ מה היחס בין מידע זה לבין מדיניות האכיפה בפועל ולזו שצריכה להתקיים.

אבל:

השאלה האמיתית היא האם ניתן בכלל לענות על השאלות לעיל, בהסתמך על הנתונים מישראל.

ולכך התשובה - שלילית.

פורסם
הייתי רוצה לדעת אם יש עוד אנשים שחושבים כמוני שהמהירות היא לא הגורם העיקרי לתאונות ושהשוטרים פשוט מחפשים " צייד קל " ...

נא להגיב כמה שיותר

תודה

זו לא שאלה שחושבים עליה, זו שאלה שיש לה תשובה בעובדות.

אגב גם המצדדים הגדולים ביותר באכיפה קפדנית של מהירות לא טוענים שהיא גורם עיקרי לתאונות אלא שהיא מחמירה את אפקט הפגיעה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אני חושב שבעיה היותר גדולה היא התחזוקה.

אדם חוסך וקונה בכל כספו מכונית או אופנוע ולא נשאר כסף לתחזוקה

הוא חושב שבאמצעות המשכורת או הדמי חנוכה מהצבא הוא יוכל גם לממן דלק

גם טסט וגם ביטוח.

מה נשאר?

צמיגים..

בלמים..

טיפולים שוטפים..

ובעיות שהתגלו לאחר כמה מאות קילומטרים

בקיצור הזנחה.

הבנתם אותי?

ישנם הרבה מאוד "רוצחים פוטנציאלים" על הכביש אבל לא באשמתם.

*מילא המחיר הלא נורמלי שמר לוי יצחק קובע לשווי הרכב.. (אני לא ממש מבין איך:shock: )

ומחיר הטסט..(אין מילים)

אבל מה לגבי תחזוקה ?

למה בשביל לתחזק אוטו פשוט, צריך להתרוצץ בין מוסכים בשביל להוריד כמה עשרות שקלים?

עוד יותר נכון לגבי חלקי חילוף.

מה שנשאר.. זה שאדם נוהג באוטו לא מתוחזק במהירות גבוהה מסתכן פי כמה

אלמלא הוא היה יכול לתחזק את האוטו הרמה נאותה.

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם
אני חושב שבעיה היותר גדולה היא התחזוקה.

אדם חוסך וקונה בכל כספו מכונית או אופנוע ולא נשאר כסף לתחזוקה

הוא חושב שבאמצעות המשכורת או הדמי חנוכה מהצבא הוא יוכל גם לממן דלק

גם טסט וגם ביטוח.

מה נשאר?

צמיגים..

בלמים..

טיפולים שוטפים..

ובעיות שהתגלו לאחר כמה מאות קילומטרים

בקיצור הזנחה.

הבנתם אותי?

ישנם הרבה מאוד "רוצחים פוטנציאלים" על הכביש אבל לא באשמתם.

*מילא המחיר הלא נורמלי שמר לוי יצחק קובע לשווי הרכב.. (אני לא ממש מבין איך:shock: )

ומחיר הטסט..(אין מילים)

אבל מה לגבי תחזוקה ?

למה בשביל לתחזק אוטו פשוט, צריך להתרוצץ בין מוסכים בשביל להוריד כמה עשרות שקלים?

עוד יותר נכון לגבי חלקי חילוף.

מה שנשאר.. זה שאדם נוהג באוטו לא מתוחזק במהירות גבוהה מסתכן פי כמה

אלמלא הוא היה יכול לתחזק את האוטו הרמה נאותה.

פלויד.

מסכים עם כל מילה.

ויש נתונים מכל העולם שלא מהירות הורגת אלא דברים אחרים(תחזוקה לרוב, בהחלט)

אמא שלי עשתה טוטאל לוס לאוטו של אחי בגלל שנכנסה בה מאחורה מישהי עם בלנו שלא היו לו ברקסים......... לכו תבינו

פורסם

אני מבין את העינייין שישנם כבישים שלא נועדו לנסוע מעל למהירות מסיומת אבל יש כבישים שאפשר לנוסע בהם בקלות 150 ולא יקרה כלום אלה אם יהיה סליחה על הביטוי טמבל שיחיתוך אותך או משהו בסגנון

נכון שהבעיה העיקרית פחות זמן תגובה אבל אפשרי לראות ההפך שבזכות המהירות יצאת מהבעיה שזה קרה כבר לא פעם ולא פעמיים ...

פורסם
מסכים עם כל מילה.

ויש נתונים מכל העולם שלא מהירות הורגת אלא דברים אחרים(תחזוקה לרוב, בהחלט)

אמא שלי עשתה טוטאל לוס לאוטו של אחי בגלל שנכנסה בה מאחורה מישהי עם בלנו שלא היו לו ברקסים......... לכו תבינו

גם אני מסכים לחלוטין ואני מדבר על נסיעה ברכב תקין לחלוטין ...

חחחחח רק לדמיין רכב לאר תקין האוצצצצצצצצצצצ...

פורסם
אני מבין את העינייין שישנם כבישים שלא נועדו לנסוע מעל למהירות מסיומת אבל יש כבישים שאפשר לנוסע בהם בקלות 150 ולא יקרה כלום אלה אם יהיה סליחה על הביטוי טמבל שיחיתוך אותך או משהו בסגנון

נכון שהבעיה העיקרית פחות זמן תגובה אבל אפשרי לראות ההפך שבזכות המהירות יצאת מהבעיה שזה קרה כבר לא פעם ולא פעמיים ...

אני חושב שהטמבל היחידי שיהיה על הכביש הוא אתה.

כבישים שאפשר לנסוע בהם על 150 ולא יקרה כלום?!

אתה מחכה שיקרה?

ובזכות המהירות יצאת מבעיה?!

אני לא מבין איך מנסיעה על 90 -100 ניצלת ע'י העלאת המהירות ל150 ק'מש..ממש לא מבין.

וכשאני דיברתי על התחזוקה..לרוב התכוונתי שלא יהיה ניתן להגיב כנדרש(זה פשוט מאוד.)

במחשבה שנייה אולי כן המהירות היא גורם מכריע לתאונות,במיוחד כשיש כאלו נהגים.

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

אתה בעצם טוען שמהירות מפחיתה תאונות? מעניין. :?

:type:

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

אתה מתבלבל ועושה טעות גסה בין מהירות לבין תגובת המנוע של האופנוע שלך.

אם תאלץ להגיב למישהו שחתך אותך כששייטת על 150 קמ"ש, הסיכוי שלך לתאונה, גבוה יותר.

(לעומת זאת, אם תשייט על 90 ותאלץ לפתע להאיץ ל-130 כדי להתחמק ממכשול או מרכב שחתך אותך, אז יש על מה לדבר. בכל מקרה, לפעמים אפשר גם לבלום...אתה יודע.)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

הבעיה היא בסדרי העדיפויות של המשטרה,

עובדה היא שלא משנה מה כאשר אתה במהירות גבוהה יותר ,הסיכוי להגיב בזמן קטן יותר.

המהירות הינה גורם לתאונות אין ויכוח-אך האם אכיפת מהירות באיילון בלילה זה מה שימגר את התאונות,ברור שלא.

ישנם כ"כ הרבה עבירות תנועה חמורות יותר המסכנות יותר את העוברים ושבים בכבישים וחבל שהמשטרה מתמקדת דווקא במהירות.

פורסם

זו שאלה שקיימת הרבה מאוד זמן..

כל סקר מפרסם תוצאה אחרת, מי שחושב ורוצה שהתוצאות יהיו לטובתו.. זה תמיד יהיה ככה...

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

תפקידה של המשטרה הוא לאכוף את החוק ולנוע עברינות לאו דווקא תאונות.

נסיעה במהירות מעל המותר זו עבירה, האם זהו גורם לתאונות זה חשוב, אבל לא בהכרח תפקיד המשטרה.

האם באכיפת החוק המשטרה מחפשת את המטבע מתחת לפנס? בהחלט כן.

גם כן פורום של אופנועים,

• תוכן חדש...