Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי מאזדה CX5 אקזקיוטיב 2015 לפני כשבועיים.

חיישני הרוורס שהתקינו במקור אינם כוללים מד מרחק / כיוון אלא רק צפצוף.

חשבתי להוסיף מצלמת וידאו כדי שאוכל לראות מה קורה מאחורה ולמה החיישנים מצפצפים.

האם אפשר לחבר למערכת מצלמת רוורס? אני יודע שהדגם היקר יותר מגיע עם מצלמת רוורס, רק אין לי מושג הם המערכת היא אותה מערכת או שמוסיפים לה איזה חלק/רכיב מיוחד.

אשמח לעזרה. אם אפשר לחבר למערכת מצלמה, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למשהו איכותי יחסית (שאפשר להבין ממנו מרחק, רואים בלילה וכו').

לעניין תגובות בסגנון "מצלמה אחורית זה שטויות, בזבוז של כסף, לא צריך את זה" וכו' - תודה מראש. :-P

תודה!

עומר

פורסם

4635362]היי,

קניתי מאזדה CX5 אקזקיוטיב 2015 לפני כשבועיים.

חיישני הרוורס שהתקינו במקור אינם כוללים מד מרחק / כיוון אלא רק צפצוף.

חשבתי להוסיף מצלמת וידאו כדי שאוכל לראות מה קורה מאחורה ולמה החיישנים מצפצפים.

האם אפשר לחבר למערכת מצלמת רוורס? אני יודע שהדגם היקר יותר מגיע עם מצלמת רוורס, רק אין לי מושג הם המערכת היא אותה מערכת או שמוסיפים לה איזה חלק/רכיב מיוחד.

אשמח לעזרה. אם אפשר לחבר למערכת מצלמה, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למשהו איכותי יחסית (שאפשר להבין ממנו מרחק, רואים בלילה וכו').

לעניין תגובות בסגנון "מצלמה אחורית זה שטויות, בזבוז של כסף, לא צריך את זה" וכו' - תודה מראש. :-P

תודה!

עומר

מוזר אני עם הדגם של 1.5 של המאזדה 3, הדגם הכי פשוט ויש לי בו מצלמת רוורס+חיישנים+מד מרחק, מוזר.......

Mazda3 2014

פורסם

זה בכלל לא מוזר. מאזדה 3 מגיעה עם מערכת מולטימדיה אחרת (בעברית, כולל שגיאת כתיב במילה רדיו). הרכב מגיע בסטנדרט עם מצלמת רוורס.

ב-CX5, בדגם אקזקיוטיב אין מצלמת רוורס (וגם אין סאן רוף וחישוקי 18") - כל אלה ישנם בדגם Luxury.

כמובן שאפשר תמורת מיליון שקל בערך להוסיף מצלמת רוורס. מחירי המחירון של כל התוספות האלה פשוט הזויים - להוסיף חיישני רוורס עולה לכאורה מעל 1,000 שקל, כבפועל חיישנים איכותיים יותר מאלה שהותקנו (שלא כוללים מסך בכלל אלא רק צפצוף) עולה להתקין 250 - 300 ש"ח גג אצל כל מתקין סביר פלוס.

בכל אופן, יש למישהו מושג לגבי השאלה שלי?

תודה

פורסם

המולטימדיה זהה בשני הדגמים? אם כן אז 100 אחוז שניתן לחבר מצלמה. אין תוספות מלבד הכבל וידאו שבכל מקרה תחבר.

גם אם לא, לדעתי ב99 אחוז מהמערכות האלו יש כניסה למצלמה..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

כניראה חיישני רוורס של קוברה הם לא מתקינים צג לאחורה רק לחיישן קידמי, מבחינת מצלמת רוורס ניתן לחבר אותה למכשיר הקיים

פורסם

אפשר להוסיף, יש צורך לתת למצלמה זרם לאחר סוויץ acc, להבדיל מהתקנות רגילות שנתנו זרם ברוורס.

את החיבור של המצלמה אתה מחבר בקונקטור מאחורי הרדיו בעל 4 פינים שמתוכם אתה משתמש רק ב2, ראה תמונה מצורפת.

בהצלחה.

image.jpgimage.jpg

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אפשר להוסיף, יש צורך לתת למצלמה זרם לאחר סוויץ acc, להבדיל מהתקנות רגילות שנתנו זרם ברוורס.

את החיבור של המצלמה אתה מחבר בקונקטור מאחורי הרדיו בעל 4 פינים שמתוכם אתה משתמש רק ב2, ראה תמונה מצורפת.

בהצלחה.

[ATTACH=CONFIG]412506[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]412507[/ATTACH]

יש לך רעיון איפה יש מקום שיודע איך לעשות את זה, בלי שאני אצטרך להסביר לו ושהוא יהרוס לי את האוטו? קוברה בתל אביב רוצים 790 ש"ח + מע"מ למצלמה פלוס התקנה. נשמע לי קצת יקר לא?

• תוכן חדש...