Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיעורי טיסה בשבת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מישהו כנראה עושה שעות נוספות באל-על...

אני יודע שחלקכם מטיל ספק באמינות של התוכנה הזאת, אבל ה 777 הזה חג מעל הבית שלי :-)

אולי כדאי לדווח לרבנים שאל-על טסה בשבת... סוף סוף כל החרדים יעברו לחברה אחרת :lol:

האמת שמעניין במה מדובר, אולי הכשרה של טייסים או בדיקה של המטוס ? אני מהמר על הכשרה כלשהיא, אחרת הוא לא היה מסתובב לגישה שניה מעל אזורים מיושבים.

2015-01-31-11-49-54.jpg

2015-01-31-11-54-12 (Medium).jpg

2015-01-31-11-54-45 (Medium).jpg

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לפי מתווה הטיסה זה נראה כמו טיסת ניסוי.

מעבר לכך אלעל כן טסה בשבת עם קודים של חברות אחרות כמו ישראייר, ארקיע או סאנדור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש מצב שהוא החליף שמנים בבית ועושה הרצה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ראיתי גם את המטוס הזה,מוזר הקטע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בשבוע שעבר טסתי עם "סאנדור" שהם סוג של טיסות שכר לאל על

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לאחר שרשיון המפעיל שלו נשלל סאנדור הפך למותג משנה של אל-על. בדוק את מספר הטיסה שלך - הוא יהיה LY (אלא אם היא בשבת ואז יהיה מספר של ארקיע). המטוס יהיה של אל-על.

פאסאט - כולי קנאה. נראה לי שאתה הולך לבלות בנעימים. בנסיעה שלי בקיץ ויתרתי על לפלנד (האמת היא שמילאתי את הזמן יפה בדרום פינלנד), מכה שתפרסם רשמים ותמונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוודאי שזה LY, וזו טיסת אל על לכל דבר, סאנדור מתפקדת כמו חברת השכרה שמוכרת כרטיסים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...