Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלןם

ברשותי פורד פוקוס 2008 עם 68000 קמ.

אני מתכוון מחר בבוקר לגשת לטיפול ונאמר לי שכדאי לעשות טיפול 150000 רק בלי החלפת נוזל קירור.

כמה צריך לעלות טיפול 150000 (עשיתי טיימינג ב 50000 קמ כי עברו 5 שנים)?

לא כדי לעשות טיפול 70000? מה בעצם ההבדל?.....

ומהם הדברים שעלי לשים לב שצריך לעשות בטיפול כזה?

תודה!

פורסם

למה טיפול 150 אלף ?

הרכב בן 7 בערך אז אם כבר טיפול 105 אלף או 7 שנים.

למה נוזל קירור ? - מחליפים אותו בעיקרון כל 10 שנים או 150, אז מי אמר לך טיפול 150 בלי נוזל קירור ?

מה צריך לעשות - ייבדקו מה עשית ומה לא עשית. ולפי זה יחליטו. בגדול טיפול 105 הוא קטן - שמן ופילטר.

אם תלך למוסך יבואן אז אל תתעלף שיגידו לך שההמלצה היא להחליף פילטר דלק כל 6 שנים או 135 אלף ק"מ והפילטר יושב במשאבת בדלק ולכן מחליפים את כולה במחיר שהפורום לא יסבול לכתוב.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
למה טיפול 150 אלף ?

הרכב בן 7 בערך אז אם כבר טיפול 105 אלף או 7 שנים.

למה נוזל קירור ? - מחליפים אותו בעיקרון כל 10 שנים או 150, אז מי אמר לך טיפול 150 בלי נוזל קירור ?

מה צריך לעשות - ייבדקו מה עשית ומה לא עשית. ולפי זה יחליטו. בגדול טיפול 105 הוא קטן - שמן ופילטר.

אם תלך למוסך יבואן אז אל תתעלף שיגידו לך שההמלצה היא להחליף פילטר דלק כל 6 שנים או 135 אלף ק"מ והפילטר יושב במשאבת בדלק ולכן מחליפים את כולה במחיר שהפורום לא יסבול לכתוב.

תודה רבה! באמת שאלתי את המוסך והם עשו טיפול כמו שהצעת טיפןל 105. שילמתי 380 ש״ח - זה סביר?

image1 copy.jpg

פורסם (נערך)

מוסך מורשה יבואן אבל הייתה לך 50% הנחה אז יצא מחיר סביר לחלוטין.

21 שקל לפני הנחה - "חומרי עזר לרכב" "מק"ט K3" - מיותר ולחלוטין הנפצה. נטו מצליח, לדעתי, ב- 21 שקל לפני הנחה. אם צריך את זה אז אין לי בעיה אבל אז שיפרטו מה זה בדיוק "חומרי עזר לרכב" ואמנם זה כסף קטן אבל מפאת כבוד הפורום לא אגיד מה דעתי מבחינת עזר למה זה.

רק למען הסדר הטוב חבל שלא חייבו אותך על "טיפול 105 אלף" ולא על 15 אלף. אלא אם במקרה זה יותר זול בשבילך.

בדיוק לפני שבוע כתבתי השוואת מחירים לאותו טיפול בין מוסך מורשה יבואן לבין פרטי עם אותם חלקים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?555804

עריכה אחרונה על ידי student

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם
מוסך מורשה יבואן אבל הייתה לך 50% הנחה אז יצא מחיר סביר לחלוטין.

21 שקל לפני הנחה - "חומרי עזר לרכב" "מק"ט K3" - מיותר ולחלוטין הנפצה. נטו מצליח, לדעתי, ב- 21 שקל לפני הנחה. אם צריך את זה אז אין לי בעיה אבל אז שיפרטו מה זה בדיוק "חומרי עזר לרכב" ואמנם זה כסף קטן אבל מפאת כבוד הפורום לא אגיד מה דעתי מבחינת עזר למה זה.

רק למען הסדר הטוב חבל שלא חייבו אותך על "טיפול 105 אלף" ולא על 15 אלף. אלא אם במקרה זה יותר זול בשבילך.

בדיוק לפני שבוע כתבתי השוואת מחירים לאותו טיפול בין מוסך מורשה יבואן לבין פרטי עם אותם חלקים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?555804

אתה צודק ובאמת לא שאלתי מה זה (שמעתי משהוא בסגנון תוסף דלק אבל הייתי בפוקוס על סוג הטיפול ).

שהגעתי הבייתה ראיתי שכתוב טיפול 15000 ולא 105000ת היום התקשר מישהוא מהמוסך לברר אם אני מרוצה , אז הבעתי תרעומת על שאמרו טיפול 150000 ולא 105000 והוא הסביר שקניתי את הרכב עם 50000 קמ ,באתי לעשות טיפול עם טיימינג ומאז אני ״בשיפט״ קבוע.

בכל מקרה כרגע סיימתי את הטיפול במחיר נהדר- תודות לך!

מה לגבי הטיפול הבא בשנה הבאה? קילומטרז קבוע של 6000 קמ בשנה, איזה טיפול(ים)באים אני צריך לבקש, מה הטיפל הבא אחרי 105000 ומה הוא כולל?

שוב , המון תודה על העזרה ותשומת הלב לפרטים!

רונן

פורסם

אם עזרתי אז בכיף.

הטיפול הוא כל 15 אלף או שנה מה שבא קודם.

אני מבין שאין לך ספר רכב ? אם ככה אז תפנה לשירות הלקוחות בדלק מוטורס ותבקש ספר רכב ואולי ישלחו לך בחינם או מקסימום תמורת תשלום לא רב.

בהזדמנות אצלם את דף הטיפולים של הרכב מהספר ואעלה לכאן.

כדי שתדע אם המוסך רציני אז אם הם כאלה הם עברו על ההיסטורייה של הרכב ובדקו מה נעשה ולא נעשה ולפי זה ביצעו הטיפול. אם לא עשו זאת ועשו רק טיפול לפי הזמן אז הם קצת חפיפניקים. (בתנאי שהרכב טופל לפני כן במוסכי היבואן).

נ.ב: לא מבין מה זה "שיפט" - טיפולים הם או לפי ק"מ או לפי זמן, מה שקודם. ה"שיפט" היחיד שאני מכיר (ולא אגיד לטובת מה, לדעתי) הוא שבאירופה מחליפים טיימינג כל 8 שנים או 160 אלף ק"מ ! ואילו בארץ 5 שנים או 120 אלף ק"מ :roll:

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

• תוכן חדש...