Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הONE PLUSE ONE שלי,SHIPITO, וכמעט חוק מרפי ה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני מספר ימים קיבלתי את המכשיר,אני לא יעשה סיקור מעמיק על מכשיר כיוון שאני בטוח שרובם ראיתי סיקורים באינטנט,אלא מה שאני רוצה לתת זה עלויות מדויקות,איך לא להסתבך עם SHIPITO בתהליך,מאיפה לוקחים הזמנות וכן קצת חוות דעת לעומת הנקסוס 5 שהיה לי.

14y375x.jpg

2l99q9.jpg

הזמנה ומחירים.

את המכשיר הזמנתי מהאתר הרשמי בגירסת ה16GB,מידי פעם הם פותחים אופציה לקניה ליום או יומיים כמו שהיה לפני חג המולד,הזמנות גם ניתן לבקש בפורום אנדרואיד:

http://iandroid.co.il/forum/viewforum.php?f=196&sid=6fe63cdfd1421b51aeb397ca1af9a8ca

יש שם כול הזמן חברים שנותנים הזמנות בחינם,כך שאין טעם לקנות אותם בEBAY.

כמו כן מוכרים מכשירים כאלו מאתרי כמו פנדהוויל,אלי אקספרס רק ששם הם יקרים יותר.

עלות מכשיר: 300 דולר.

כיסוי ומגן מסך:20 דולר.

משלוח למחסן SHIPITO: עולה 10.5 דולר.

משלוח לארץ כולל ביטוח 32 דולר.

סך הכול 362.5 דולר או 1436 שקלים.

מכס לא נתפס.

2v9c3rn.jpg

SHIPITO

אחד היתרונות של האתר הזה לעומת BUY2USA הוא שאתה ממלא הצהרה של המוצר,יש לך מספר אופציות למשלוח ולכן השילוח גם זול יותר.

פה את האמת הייתה לי בעיה,האתר מחייב ששם החשבון בSHIPITO והשם חשבון של PAYPAL/כרטיס אשראי יהיו דומים אחרת החשבון יהיה בHOLD כמו שקרה לי כיוון שלא שמתי לב שזאת הדרישה.

במקרה כזה אתם צריכים 65 % אימות,כדי להשיג אותם אתם שולחים דרך האתר צילום של דרכון,רישיון,חשבון תשלום שבו מצוין השם שלכם והכתובת כמו למשל חשבון סלולר.

פה צריך לשים לב שצילום המסמך דרך סורק לא מתקבל,אלא רק צילום פיזי של המסמכים,זה מה שקרה לי עם הדרכון.

בדרך כלל אישור המסמכים לוקח יום.

אתם גם נדרשים למלא הצהרה,קראתי הרבה מה לרשום,וגם שאלתי אנשים,בסופו של דבר רשמתי את האמת כולל העלות האמיתית של המכשיר ובחרתי במשלוח הECONOMY מה שמוריד את הסיכוי להיתפס במכס,שימו לב שמשלוח עם DHL,UPS כמעט ודאי ויתפסו במכס.

דבר שאהבתי הוא שהם מצלמים לכם את החבילה ברגע שהיא מגיע למחסן,במידה ואתה רוצים לעשות ביטוח הם פותחים את האריזה ומצלמים מה יש בתוכה זה עולה עוד 2 דולר.

3026vif.jpg

2nsq1bt.jpg

זמני משלוח

הזמנה מהאתר הרשמי בוצעה ב: 10.12.14

למחסן SHIPITO הגיע ב: 19.12.14

לארץ נשלח מSHIPITO ב: 3.1.15

התקבל בסניף הדואר: 18.1.14

וכמובן אי אפשר בלי חוק מרפי,קיבלתי הודעה על דבר דואר,הולך לקבל ו?

יש בילבול בין מספר שמופיע אצלהם למה שמופיע אצלי,דווקא כשאני כול כך מחכה לזה יש טעות שבחיים מאז שאני זוכר את עצמי לא הייתה כזאת בדואר,הפקידה לוקחת טלפון ואומרת שהיא תתקשר בסוף יום עבודה,טוב,אתם בטח מתארים שהיא לא תחזור אלי כבר..

אבל! בערך ב7 בערב טלפון ממנה,היא מצאה את החבילה,יפה.

4l4wvm.jpg

9qycya.jpg

נו אז איך המכשיר?

במילה אחת?

תענוג,המסך 5.5 אינץ מצוין לגלישה,אמנם זה לא 2K אלא 1080 אבל הוא ניראה טוב,הגנה של גורילה 3,למרות שהדבקתי גם מגן זכוכית.

המכשיר זריז ומריץ את CYANOGEN מבוססת על קיטקט,חודש הבא צריך לצאת לוליפופ.

הפלאש לדעתי חלש מעט והרמקולים למרות שהם חזקים נשמעים פחות איכותים לעומת המוטו G החדש.

הסוללה מדהימה,אם בנקסוס בסוף יום עבודה היא הייתה 10-15% פה אני מקבל בערך 65-70 אחוז!

איכות השיחה גם טובה,לא שמתי לב לטובה או לרעה לעומת הנקסוס.

הזמנתי גם כיסוי שנסגר כמו שניתן לראות בתמונה למטה,מה שיפה שעם הסגירה הטלפון נכבה ונדלק בעת פתיחה כמו אייפד.

סך הכול במכשיר שעולה 300 דולר,הוא נותן תמורה מעולה מכשיר חזק,עם הבטחה לעידכונים תודות לCYANOGEN וסוללה חזקה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק שכחת לציין שאין אפשרות לשלוח economy air mail אם אתה מצהיר שיש בחבילה סוללה (מה שנכון עבור כל מכשיר סלולרי).

פורסם

נכון אם יש סוללת ליתיום יון אסור,אבל במכשיר ליתיום פולימר.

לכן אין בעיה עם משלוח כזה כמו שאני עשיתי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האריזה אכן מרגישה גם איכותית מבחינת החומר שלה.

רציתי מסך גדול יותר,וגם היית הזדמנות למכור אותו ללא צורך להוסיף סכום משמעותי,הנקסוס נמכר ב1200 שקלים,סך הכול הוספתי עוד 250 שקל וקיבלתי מכשיר טוב משמעותית.

פורסם

במה הוא יותר טוב?

ההתרשמות שלי ממנו היא שהשימוש די זהה לנקסוס והמצלמה לא מהטובות בשניהם.

מה שכן הסוללה של הOPO טובה בהרבה, אבל זה לא מפתיע כי המכשיר בלטה רצינית(גם הנוט 2 שהיה לי, הייתה לו סוללה מעולה)

פורסם

מבחינתי מסך גדול יותר לכן גלישה והקלדה נוחות יותר,לגבי המצלמה לא יודע לא ממש העלתי למחשב תמונות שהיו בנקסוס,אבל הסוללה הרבה הרבה יותר טובה,המפרט שלו חזק יותר,למרות שבשימוש יום יומי אתה לא מבחין בזאת,אולי בהמשך זה יהיה יתרון למערכת ההפעלה חדשה שתצא או משחקים.

והרמקולים בהחלט חזקים יותר.

פורסם

רק תתקן את הכותרת

יש פער די קטן בביצועים בין הנקסוס לONE

צילום וידאו ב4K

מצלמה ראשית 13MP בהשוואה ל 8

מעבד ראשי דגם אחד יותר חדש של Qualcomm

המשלוח לארץ לקח לך המון זמן, הטלפון סתם שכב אצל

SHIPITO עד שהם נזכרו לשלוח אותו.

אני הזמנתי לאח שלי אחד בBLACK FRIDAY, אתמול ב 12 בלילה ראיתי שאתה כותב על הסוללה אז שאלתי אותו על כמה אחז הסוללה שלו שהוא הטעין בלילה הקודם והוא היה על 77%

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5705&idPhone2=6327

[TABLE]

[TR]

[TD=class: ttl]Chipset[/TD]

[TD=class: nfo]Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800[/TD]

[TD=class: nfo2]Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE]

[TR]

[TD=class: ttl]CPU[/TD]

[TD=class: nfo]Quad-core 2.3 GHz Krait 400 [/TD]

[TD=class: nfo2]Quad-core 2.5 GHz Krait 400[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: ttl]GPU[/TD]

[TD=class: nfo]Adreno 330[/TD]

[TD=class: nfo2]Adreno 330

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE]

[TR]

[TD=class: ttl]Primary[/TD]

[TD=class: nfo]8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, optical image stabilization, LED flash[/TD]

[TD=class: nfo2]13 MP, 4128 x 3096 pixels, autofocus, dual-LED flash[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE]

[TR]

[TD=class: ttl]Video[/TD]

[TD=class: nfo]1080p@30fps, optical stabilization[/TD]

[TD=class: nfo2]2160p@30fps, 2160p(DCI)@24fps, 1080p@60fps, 720p@120fps, HDR, stereo sound rec.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: ttl]Secondary[/TD]

[TD=class: nfo]1.3 MP[/TD]

[TD=class: nfo2]5 MP, 1080p@30fps[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אייל

פורסם

זה החיסרון של משלוח אקומונומי,מצד שני הסיכוי להיתפס מאוד קטן:

2z824ar.jpg

פורסם

השבוע קיבלתי את המכשיר השישי שהזמנתי דרך שיפיטו ועד היום אף מכשיר לא נתפס, יש עוד 2 מכשירים בדרך.

עד היום המכשיר שלקח לו להגיע הכי הרבה זמן היה גג שבועיים משיפיטו והכי מהיר שבוע.

תתחדש!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הזמנתי את גרסת ה-64 גיגה הסינית כשהיה מבצע ב-איביי ב-$330 כולל משלוח, נשלח אלי מהונג קונג בדואר סינגפור והגיע תוך שבועיים, לא נתפס במכס. סך הכל מחיר 1360 שקל

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

המגן מסך זכוכית הזה של נילקין הוא אחד הטובים והמושקעים ביותר שראיתי :shock:

גם אני הזמנתי אותו ל-ONE שלי, לקח לי איזה חצי שעה להבין מה כל דבר עושה בחבילה שהם שלחו, עד שפתחתי יוטיוב וראיתי איזה הודי עם מבטא מצחיק מסביר איך להתקין אותו על הפלאפון באופן מושלם :-D

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

גדול! גם אני ראיתי את ההודי מדביק,אכן ההשקעה שם עצומה,מטלית רטובה,יבשה,סרט דביק,ממש מרשים.

עוד דבר שאהבתי שברגע שמניחים את המגן על המסך הוא ישר נדבק ללא בועות.

פורסם

מה השטות הזאת של מגני מסך זכוכית?

8 שנים כל הסמרטפונים היו עם מגני מסך מדבקה ועכשיו שהמסכים הרבה יותר עמידים משתמשים במגן מסך הרבה יותר עמיד שאין לזה כל שימוש.

אתם לא ממש צריכים מגן מסך עם איכות המסכים של היום.

הזמנתי באיביי 5 מדבקות ב $1.28

אייל

פורסם (נערך)

המגן זכוכית אמור למנוע גם את השריטות הקטנות שיש על המגנים הפשוטים,סך הכול הוא עולה 30 שקל ואם זה באמת יעזור להגן אז מה רע בזה?

כך שזאת לא שטות.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

• תוכן חדש...