Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים נעים מאוד,

יש לי גטס 2006 בערך כחצי שנה...

אתמול פעם ראשונה שהופיעה לי נורת חום מנוע בנסיעה ממש קצרה

כיביתי את האוטו וחיכיתי כמה דקות שיתקרר (חשוב להגיד שהמאוורר עבד והפסיק לבד, מיכל מים מלא)

הנעתי שוב והנורה נעלמה...

בהמשך היום נסעתי שוב 2 ק"מ, עצרתי 5 דקות בצד, כשחזרתי לנסוע הנורה הופיעה שוב,

נסעתי לאט הביתה בחזרה כדי לא להיתקע בחוץ, והנורה נעלמה.

תפסתי אותה בפוזה לפני שכבתה, מאמין שאתם מכירים אותה

מישהו עם רעיון? בדיקה כלשהי ? לא רוצה ללכת למוסך בלי מושג, זה מתכון לאסון כלכלי (הכיס מעדיף לדחות כרגע)

תודה רבה רבה רבה!!!

Untitled-1.jpg

פורסם

אמנם העובדה שלא חסר נוזל קרור מעידה על כך שהרכב לא מגיע לחום קריטי, אבל מטריד שנורת אזהרה נדלקת ואולי בכל זאת עלול להגרם נזק.

הכנס למוסך לבדיקה, אצלינו זה ללא תשלום, אתה מוזמן

פורסם
איפה שעון חום מנוע?

פעם הבאה תפתח חימום במזגן עם אויר עד הסוף ותעצור בבטחה בצד הכביש בלי לדומם מנוע.

אין שעון בדגם הזה, באמת שאני לא מבין יצרנים שמוותרים על השעון הזה...זה א' ב' במכניקה

אמנם העובדה שלא חסר נוזל קרור מעידה על כך שהרכב לא מגיע לחום קריטי, אבל מטריד שנורת אזהרה נדלקת ואולי בכל זאת עלול להגרם נזק.

הכנס למוסך לבדיקה, אצלינו זה ללא תשלום, אתה מוזמן

תודה רבה, אני מהקריות, לא חושב שכדאי להגיע לתל אביב עם המקרה הזה :)

פורסם

היתה לי גטס עם מנוע 1600 שנת 2006,היה שעון חום.

עד שנת 2006 ליתר דיוק עד מתיחת הפנים הראשונה (עד שעברו ממנועי 1350 ל-1400) דווקא היה שעון חום.

החל ממתיחת הפנים (מנועי 1399 או 1400) ,יש נורית כחולה כאשר מניעים את הרכב והיא מצביעה על טמפ' חום מנוע נמוכה.. ויש מורה אדומה שמצביעה על חום מנוע גבוה ולא רצוי. האידיאלי הוא בין הכחול לאדום עד האמצע זה תקין. כאשר נדלקת המנורה,הדבר מצביע על כך,שמשהו במערכת אינו תקין והרכב התחמם.

יכולים להיות כמה חשודים- טרמוסטט לא תקין,חיישן חום מנוע אם קיים אינו תקין ,אימפלרים של משאבת מיים נשחקו .לפני כל אלו כדאי לבצע בדיקה כאשר הרכב קר לחלוטין (לפתוח בזהירות מכסה רדיאטור ולבדוק שיש נוזל קירור).

לא כדאי להזניח בעיה שאולי מעכשיו קטנה וניתנת לתיקון בעלות סבירה,אח"כ ההזנחה תכאיב בכיס !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מסכים עם colauti הזנחה יכולה לגרור לבעיה גדולה יותר.

לי יש גטס 2006 עם מנוע 1350 (ושעון חום )

הרכב לא "מפנק" אבל אמין לבעלים שמטפלים בו.

בהצלחה

• תוכן חדש...