Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הרכב שנתון 2012 1.2 ידני עם תוכנה. הרכב שנתיים וחצי על הכביש בקרוב צריך טיפול 60k לפי הספר (הרכב עשה 45k)

1. האם מומלץ להשתמש בתוסף לניקוי האינג'קטורים של ליקווי מולי? הבנתי שמוסיפים למיכל הדלק וזה עושה את העבודה, אבל

שמעתי שבמקרים מסויימים זה יכול לגרוע?

2. אני רוצה לעשות ניקוי חיצוני למנוע הוא נראה מלוכלך ומאובק. הבנתי שיש כל מיני סוגי ספריי שמיועדין לזה, מומלץ? לא עושה נזק

לצינורות וכו'?

3. אותו כנ"ל רק לגבי תוסף של ליקווי מולי לניקוי בוצה מהמנוע? איך מתבצע? גם דרך הוספה למיכל הדלק?

תודה

פורסם

הייתה לי לאון עם תוכנה. בחיים לא הוספתי כלום. רק קאסטרול מאגנטיק פעם בחצי שנה. לגבי ניקוי למנוע, היה יש מלא שרשורים בפורום דיטיילינג.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• ספונסר פורום
פורסם

1. למה אתה רוצה לשים תוסף לניקוי האינג'קטורים? האם יש בעיה ברכב? תקלה כלשהיא? תוסף לא יהפוך את הרכב שלך ליותר תקין מתקין.

2. אני לא מבין בזה, אבל אולי באמת בפורום דיטיילינג תוכל למצוא תשובות.

3. אין קשר בין מיכל הדלק לניקוי בוצה במנוע. אם ביצעת את כל הטיפולים בזמן ועם שמנים טובים אין סיבה שתהיה לך בוצה במנוע.

פורסם
1. למה אתה רוצה לשים תוסף לניקוי האינג'קטורים? האם יש בעיה ברכב? תקלה כלשהיא? תוסף לא יהפוך את הרכב שלך ליותר תקין מתקין.

2. אני לא מבין בזה, אבל אולי באמת בפורום דיטיילינג תוכל למצוא תשובות.

3. אין קשר בין מיכל הדלק לניקוי בוצה במנוע. אם ביצעת את כל הטיפולים בזמן ועם שמנים טובים אין סיבה שתהיה לך בוצה במנוע.

הרכב תקין ואין שום בעיה, שמעתי שמומלץ לעשות ניקוי שכזה לאינג'קטורים כדי למנוע בעיות..

• תוכן חדש...