Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד מהירות - גם מצלמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא. אני קורא לזה "מד ריגשי". הוא לא מצלם.

יתרה מזאת, לפני איזה חצי שנה הייתי בפתח תקווה, עברתי גלאי כזה, והוא כתב לי "צולמת :(" עם הסמיילי העצוב.

מיותר לציין שעד היום לא קיבלתי דו"ח וכל מטרתו היא להפחיד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יתרה מזאת, לפני איזה חצי שנה הייתי בפתח תקווה, עברתי גלאי כזה, והוא כתב לי "צולמת :(" עם הסמיילי העצוב.

הוקל לי. תודה :)

פורסם

היה/יש בפתח תקווה גם אחד כזה שבו כתוב "צולמתה" (שגיאה במקור), אמין משהו :shock:

דוגמאות: 1 2

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בחיפה כנראה קונים אותם באיביי, בכל מקום יש מודל שונה, עם או בלי סמיילים, לדים בכל מיני צבעים וכל קומבינציה שעולה על הדעת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בעפולה יש גם אחד כזה רק שכמה מטרים אחריו התקינו גם מצלמת מהירות

כי תמיד ליד הקאנטרי קלאב עמד שוטר עם מצלמה אז החליטו לחסוך... בהעמדת שוטר.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

מדי מהירות בסגנון הנ"ל מוצבים בד"כ ע"י עיריות מתוךכוונה להתריע בפני נהגים על חריגה ממהירות.

נכון להיום – אין להם שום תוקף משפטי (במיוחד שהם לא בהכרח מכוייליםומדוייקים במדידה).

פורסם

הם תיקנו את זה, יש סימני קריאה עכשיו. עדיין מעצבן. הרי גוף מוניציפלי התקין את החיישן הזה - אני לא מבין למה הם חושבים שמותר להם לשקר.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

היה כזה בדרך רבין, עברתי שם לפני תקופה עם חברים ונרשם לי "צולמתה" - הצחיק אותי שלא מספיק שעובדים על אנשים

בעיניים, אפילו לא הצליחו למצוא מישהו שיכתוב בלי שגיאות כתיב בסיסיות.

פורסם
הם תיקנו את זה, יש סימני קריאה עכשיו. עדיין מעצבן. הרי גוף מוניציפלי התקין את החיישן הזה - אני לא מבין למה הם חושבים שמותר להם לשקר.

בכלל לא ברור מה הם חשבו לעצמם.

היה כזה בדרך רבין, עברתי שם לפני תקופה עם חברים ונרשם לי "צולמתה" - הצחיק אותי שלא מספיק שעובדים על אנשים

בעיניים, אפילו לא הצליחו למצוא מישהו שיכתוב בלי שגיאות כתיב בסיסיות.

זה לחלוטין נראה שלא הצליחו למצוא מישהו שיכתוב בלי שגיאות כתיב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בעפולה יש גם אחד כזה רק שכמה מטרים אחריו התקינו גם מצלמת מהירות

איפה בדיוק? מתי התקינו?

לפי מפות הרשת אין בעפולה מצלמות, יש על כביש 65 ליד אחוזת ברק ויש על ואדי ערה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם במקרה זה יש יוצאי דופן, אבל אישית אין לי בעיה עם אכיפת מהירות בתוך העיר, ובמקומות מסוימים הייתי אפילו מברך עליה.

בתוך העיר, מגבלת המהירות לרוב מציבה רף עליון טוב למהירות המתאימה לתנאי הדרך ורק במקרים מעטים ניתן לנסוע מהר מכך בצורה בטוחה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
איפה בדיוק? מתי התקינו?

לפי מפות הרשת אין בעפולה מצלמות, יש על כביש 65 ליד אחוזת ברק ויש על ואדי ערה.

בכביש בדרך למתחם G בעמק יש את המד מהירות ומיד לאחר מכן יש מצלמה (מכיר כמה אנשים שקיבלו בכביש הזה דו"ח)

פורסם

תודה רבה על המידע. לא ידעתי שיש מצלמה באיזור הזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...