Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מספר תוספות ליונדאי I30 שנת 2009 חיפשתי קצת בEBAY כדי לתת אינדיקציה למה שאני רוצה.

1. איפה אפשר למצוא ספוילר לרכב נגיד בסיגנון הזה:

http://www.ebay.com/itm/RDX-Dachspoiler-HYUNDAI-i30-Heckspoiler-Heck-Dach-Dachkanten-Spoiler-Flugel-/301333072178?pt=DE_Autoteile&fits=Year%3A2009%7CMake%3AHyundai&hash=item4628d9c932

2. איפה מקום טוב אמין וזול יחסית אפשר לעשות קרבון לבפנים של הרכב כגון משטח ההילוכים והפלסטיקה של הרדיו הכסופה המשעממת כמו פה:

http://www.koreamotorparts.com/images_hyundai/2008_2011_i30_i30cw/HYUNDAI_2008_2012_i30_CW_5Door_Hatchback_Gear_Panel_Carbon_Decals_Sticker_02.jpg

וכמו פה

http://hi-motors.com/bbs/view.php?id=Hyundai&page=34&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=1472&PHPSESSID=c4d3f38cc4fe956a977151c8744a6060

פורסם

בעצם כבר מצאת אותו. אז למה לא פשוט להזמין את הספויילר הזה מאיביי??

משאלתך אני מבין שאתה מחפש להשיג אותו בארץ. ועל כן אשאל, למה? סביר להניח (אם לא די ודאי) שבארץ זה יעלה יותר.

אם יש לך זוג ידיים טובות, אתה יכול גם את מדבקת הקרבון (מגיע כגליל לצורך העניין) להזמין מאיביי לדוגמה, ולעשות בעצמך.

זה לא כל כך מסובך כמו שזה אולי נשמע.

אני עשיתי את הקונסולה המרכזית אצלי בגולף שהייתה לי עד לפני שנה וחצי בערך, ויצא נהדר. וכמובן שזה גם יחסוך לך לא מעט כסף בצורה הזו.

מה גם שיש כל מיני סטים ייעודיים לכל מיני מקומות, בכל מיני רכבים, שכבר מגיעים חתוכים לפי צורת החלק הייעודי.

אבל לדעתי זה לרוב ייראה פחות טוב כי אז המדבקה לא ממש עוטפת את החלק. היא לא נכנסת לחריצים שבין החלקים,

ומהסיבה הזו, זה יהיה כנראה פחות עמיד לאורך זמן, ייראה פחות טוב, וגם יכול להיות אולי קשה יותר להדביק בצורה ישרה ומושלמת.

פורסם
בעצם כבר מצאת אותו. אז למה לא פשוט להזמין את הספויילר הזה מאיביי??

משאלתך אני מבין שאתה מחפש להשיג אותו בארץ. ועל כן אשאל, למה? סביר להניח (אם לא די ודאי) שבארץ זה יעלה יותר.

אם יש לך זוג ידיים טובות, אתה יכול גם את מדבקת הקרבון (מגיע כגליל לצורך העניין) להזמין מאיביי לדוגמה, ולעשות בעצמך.

זה לא כל כך מסובך כמו שזה אולי נשמע.

אני עשיתי את הקונסולה המרכזית אצלי בגולף שהייתה לי עד לפני שנה וחצי בערך, ויצא נהדר. וכמובן שזה גם יחסוך לך לא מעט כסף בצורה הזו.

מה גם שיש כל מיני סטים ייעודיים לכל מיני מקומות, בכל מיני רכבים, שכבר מגיעים חתוכים לפי צורת החלק הייעודי.

אבל לדעתי זה לרוב ייראה פחות טוב כי אז המדבקה לא ממש עוטפת את החלק. היא לא נכנסת לחריצים שבין החלקים,

ומהסיבה הזו, זה יהיה כנראה פחות עמיד לאורך זמן, ייראה פחות טוב, וגם יכול להיות אולי קשה יותר להדביק בצורה ישרה ומושלמת.

אם אני אזמין מEBAY מי יכול להתקין לי בארץ? יש מקומות שיתקינו לי? כי יש מקומות שאומרים שהם לא מתקינים לך אם זה לא מאצלהם כדאי לא לקחת סיכון

ולגבי הקרבון אני לא טוב בדברים האלו ומעדיף שמישהו שיודע יעשה ולפרק את החלקים האלו אני מפחד לפרק אותם ולגרום נזק ומעדיף שמישהו שמבין מנוסה את זה לפחות יבצע.

פורסם

busta20

אמרת שאתה עובד באוויס לא? אין לך קשרים לפחחים? חשמלאים?

את הספויילר רוב הפחחים יסכימו לצבוע לך ולבצע את ההתקנה.

בפנים זה כבר לא כל אחד יודע להדביק וכדאי ללכת למקום מתמחה כמו מקס קרבון בקריות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
busta20

אמרת שאתה עובד באוויס לא? אין לך קשרים לפחחים? חשמלאים?

את הספויילר רוב הפחחים יסכימו לצבוע לך ולבצע את ההתקנה.

בפנים זה כבר לא כל אחד יודע להדביק וכדאי ללכת למקום מתמחה כמו מקס קרבון בקריות.

בזה אתה צודק,ביקשתי שיבדקו לי רק אני כמובן רוצה לדעת אם יש מקום אחר שיסכים במידה ולא אמצע.

ובפנים אם יש לך מישהו שאתה מכיר אשמח כמובן לדעת תודה

פורסם

לגבי מדבקות הקארבון תמיד כדאי לדעת שהפלסטיקה ברכב מתפרקת כמו לגו וזה מקל מאוד את העבודה עם המדבקות.

תזמין גליל ארוך יחסית ומקסימום אם ההדבקה לא יוצאת טוב מורידים וזורקים לפח ומנסים שוב עד שזה יושב בול.

אם תזמין מדבקה במידות המדויקות מספיקה טעות קטנה והמדבקה והכסף לפח.

פורסם

ממולץ לעבוד עם סבון ומים (כשהחלק מחוץ לרכב!) ככה יהיה לך מקום לכיוונן והתאמה,לאחר מכן מעבר עם "מגהץ" (אפשר כל כרטיס פלסטיק כמו כרטיס מגנטי) כדי להוציא את הבועות ומעבר עם פן כדי לעגל פינות קשות ולסיים את העסק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...