Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטח 7 מקומות ישיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שואל עבור מכר:

צרכים:

7 מקומות ישיבה.

דיזל

מפנק, נוח ברמת גימור גבוהה

תקציב: סביב 350,000 ש"ח.

רוב הזמן כמובן על הכביש אך מידי פעם ירידות לשטח.

לא כבישטח אלא יותר רכב עם הילוך כוח

בחנו את הטויוטה לנד קרוזר, אבל הוא לא מספיק מפנק, מיושן (שלדת סולם, מנוע דיזל יחסית חלש), היינו מוכנים להתפשר על הכול אבל הספסלים מאחור ממש לא נוחים.

הצעתי לו דיסקברי אבל הוא לא מוכן לנהוג ברכב של חצי מיליון שקל.

בגראנד צ'ירוקי אין מקום ל-7.

האם פספסנו דגם?

חשבנו לנסות לייבא רכב כמו טויוטה/פאג'רו מארה"ב עם רמת גימור גבוהה יותר.

האם הדבר אפשרי?

מה העלויות של תהליך כזה?

איזה דגם אפשרי העונה על הקריטריונים וניתן לייבאו ארצה?

תודה!!

פורסם

למה הוא לא מוכן לנהוג ברכב של חצי מליון? הרי זה לא כאילו יש שלט מהבהב על הגג...

בכל מקרה: שטח דיזל 7 מקומות חדש - לנד קרוזר. אופציות אחרות הן כמובן דיסקברי ושות. אפשר גם לבדוק בוולוו, אבל אני לא מאמין שיש להם רכבים עם יומרות שטח בכלל.

פורסם

אם אתם נוסעים בעיקר על הכביש אז הפג'ארו הוא אופציה טובה.

לא הבנתי, למה אתם רוצים לעשות יבוא אישי מארה"ב? אני עוד לא שמעתי על פג'ארו שהגיע ביבוא אישי לישראל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התשובה. סליחה שרק עכשיו אני עונה.

הוא לא רוצה לנסוע ברכב של חצי מיליון שקל כי הוא חושב שלהוציא סכום כזה על רכב זה מופרז.

הטויוטה ממש ספרטנית והספסל האחורי צפוף. גיר 5 מהירויות בלבד...

אחד הדברים שמפריעים לו זה שהוא מוציא הרבה כסף והרמת גימור היא דיי ספרטנית ולכן רצינו לעשות ייבוא על הפאג'רו כי אולי בחו"ל ניתן להזמין אחד עם יותר תוספות...

מה עם הטיויוטה סקויה? כמה עולה להביא אותה? יש לה ספסל שלישי? האם יש לה יכולות שטח?

פורסם (נערך)

שמע, יש לו דרישות של רכב בחצי מליון (דיסקו באיזור ה450 אם אני זוכר נכון). הסקויה בדגם הבסיסי עולה 45000$, רק מכס יביא את הרכב לאיזור ה400, ולזה צריך להוסיף משלוח, עמיל מכס, מע"מ והוצאות בלתי צפויות (התאמת פנסים, למשל).

יש לו 3 אופציות: לקנות ואן, להתפשר על משהו ללא יומרות שטח או להבין שלדרישות שלו יש תג וש"ההפרזה" בין להוציא 350 לחצי מליון היא זהה.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...