Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב של חבר.

יש לו 280SE שבדרך לארץ עם מנוע M110.989 שנת 1984.

במצב טוב המנוע מפיק 185 כ"ס אבל הוא רוצה יותר.

הכיוון הוא 250 אם אפשר.

הרעיון הוא לעשות שינויים כמה שיותר מינוריים כדי להישאר חופשי מהצקות של המשטרה.

ניסיתי למצוא תשובות בפורומים של מרצדס אבל לרוב פשוט אומרים שם "שים טורבו או סופרצ'ארג'ר", שהן שתי אופציות שלא אפשריות בארץ.

יש למישהו מידע על דברים אחרים שאפשר לעשות?

פורסם

ממה שאני מכיר ובדקתי כל דבר שהוא לא טורבו או סופרצ׳רג׳ר זה מלא כסף בשביל כמעט כלום. הדבר המומלץ זה לעשות יישור קו ולהחזיר למנוע מעט מן הסוסים שאבדו. אתה יכול לבדוק ולראות ששיפורים אטמוספריים מביאים את המנוע הזה לאיזור ה-210 כ״ס +- האם זה שווה עבורו?

אפשר להשתיל מנוע גדול יותר, מניסיוני אף אחד לא באמת מבין מה היה ומה שינו ברכבים מהשנים הללו.

פורסם

כדי להגיע לגזרת ה-250 כ״ס אין מנוס מצ׳ארג׳ר, כל דבר אחר לא יביא את ההספק המבוקש למעט טורבו אבל אישית לא הייתי מתקין טורבו ברכב כזה אלא מעדיף סופרצ׳ארג׳ר שיכנס חלק ולא בבעיטה.

אני נוטה להאמין כמו הבחור מעלי, זה רכב ישן, אף אחד לא ידע לומר מה מקורי או לא שם ברכב ויתכן שהאופציה של מנוע בריא יותר גם צריכה להשקל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

המנוע במצב טוב והכל מקורי. על הרכב יש 100000 ק"מ בערך והיה לו בעלים אחד עד היום ויש היסטורית טיפולים שלמה.

לי היה רכב זהה ואני יודע שזה מספיק כוח.

האמת היא שהחלפה למנוע גדול יותר יכולה להיות מעניינת.

פורסם

השיפור היעיל והזול ביותר לעבור לSE500 או SEC560 - תקבל בסביבות 300 סוסים סטוק. אין טעם לפגוע במקוריות של SE280 כדי להוציא כמה סוסים בודדים. כמו שכבר רשמו, שום שיפור זול לא יתן שינוי משמעותי. חבל לגדוש את הרכב.

שים לב שזה לא רק החלפה של מנוע, לגירים של דגמים חזקים יש יותר דיסקיות בגיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

החלפות כאלו לדעתי הגיוניות על רעב במצב רע.

פה מדובר על רכב במצב מעולה שנקנה כרכב רביעי בבית של שני נהגים.

כשאני אקנה לעצמי מרצדס כזו אני אעשה את השינויים האמורים ;)

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו,הוא השתלת מנוע גיר מחשב וצמה של דגם חזק יותר בהרבה ממה שיש, על מנת להבטיח אמינות

והוצאת כסף בטוחה יותר והרבה פחות הפתעות.

פורסם

החלפה למנוע גדול יותר לא תמיד טריויאלית, במיוחד למנוע כבד יותר עם יותר צילינדרים, לא יודע לגבי W126, אבל ייתכן שיהיה צריך להחליף מכלולים כמו תיבת הגה, מתלים, בולמים, תת שלדה, ברקסים, בקקס ועוד הרבה דברים אחרים. לכן לפני ההחלפה צריך לראות מה ההבדלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...