Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

החלטתי שאני משתדרג לסקודה הזו.

הבנתי שהיו 2 ריקולים.

אשמח לשמוע איך ניתן לדעת אם הרכב עבר את הריקול ואשמח לשמוע אם יש בעיות לרכבים האלו.

בנוסף, הבנתי שהוא חסכוני... חלק אומרים שלא כלכך?

ועוד שאלה על עלות הטיפולים. הבנתי שהיבואן בעייתי ולכן כדאי לטפל במוסך לא מורשה. אשמח לשמוע עלויות טיימינג וכו'.

ומה ההבדל בין הדגמים?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי chenrp
פורסם

- לא היו ריקולים. היבואן החליף ביוזמתו את המצמדים והשמן בדגמי 09-11 כדי שיתאימו לעומס האקלים של ישראל או משהו כזה. אם אתה רוצה לדעת אם הרכב שאתה קונה עבר את השדרוג אז בטח בכל מוסך מורשה ברגע שיקלידו את מספר הרכב זה יופיע להם. בכל מקרה הם נתנו אחריות 5 שנים על הגיר אז רק תוודא שהרכב שאתה קונה מופיע אצלם. מנוע TSI בשילוב הDSG הוא אכן חסכוני אלא אם כן תדביק כל יום את הדוושה לשטיח. הטורבו מספק זמינות כוח מתפרץ וזה טוב לעקיפות זריזות כדי לסיים אותן בטוח בלי להזיע כשרכב בא ממול, אבל אם כל הזמן תנהג בסל"ד גבוה אתה מאבד את כל האפקטיביות של המנוע הקטן והחסכוני. מניסיון אישי, היבואן לא בעייתי, אחרים חושבים אחרת וכל אחד והניסיון שלו, אבל כן, מוסכי יבואנים בדרך כלל יקרים יותר משלל סיבות כמו גודל, מיקום, כ"א, אחזקת מלאי וכו'. היתרון הוא שיש כתובת למי לפנות במקרה של בעיות, אחריות על העבודה והחלקים, חלפים מקוריים וכו'. כל אחד עושה את שיקולי הכדאיות שלו.

פורסם

תודה.

בנוסף שמעתי משהו על מותחנים של הטיימינג?

יש לי נסיון עם מנוע קטן. כיום אני עם הפונטו ספייס (גיר רציף וחסכוני).

עכשיו שאלה אחרת.. הבנתי שהפאביה יותר צרה מהפונטו מבפנים...? נוחות?

• תוכן חדש...