Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר שוק לקורולה 2008 שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

מה מחיר השוק (מחיר טרייד אין) לקורולה אוגוסט 2008, 132K מהשכרה (אלבר)?

יש לי לאן להשתדרג בתקציב של 20-30K?

פורסם

מחיר לטרייד-אין הוא מחיר שתלוי ברכב שאתה קונה במקום, ונקבע בהתאם לעלות של הרכב שקנית למוכר והמחיר שהמוכר חושב שהוא יכול לקבל על הרכב שלך.

לעניות דעתי במכירה רגילה (לא טרייד אין) תוכל לקבל לדעתי קצת מעל 30000 ש"ח.

אם אתה מתעקש על טרייד-אין תתחיל מאלבר.

בתוספת של 30K תוכל לדעתי לקנות רכב צעיר יותר בשנתיים שלוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

על איזה רכב היית ממליץ?

אני הייתי מעדיף להישאר עם משפחת קורולה, אבל לא בטוח שבתקציב הנל יהיה אפשר להשיג.

בקורולה שלי יש שבר בפגוש ממכה, אולי שיפוץ אבל לדעתי עדיף להחליף, בטח יורידו לי על זה לא מעט.:(

פורסם

אתה רוצה לתת את הקורולה שלך ולהוסיף עוד 20-30 אלף ש"ח?

הרכב שלך רובוטי או ידני?

בכל מקרה אתה תתפלא אבל לקורולה הרובוטית יש שוק לא רע בתקופה האחרונה. אנשים למדו להכיר את היתרון הגדול של הרכב (צריכת הדלק הנמוכה) ויש לו ביקוש מפתיע מאוד, אחרי כמה שנים בהם היה קשה למכור את הרכב. אני מציע לך לנסות ולמכור לבד, אולי תופתע לטובה.

פורסם

בגלל שהרכב מהשכרה תקבל עליו בין 15-25% פחות מהמחירון. עדיף לך לנסות למכור לפרטי ולא לעשות טרייד-אין כי הם יורידו לך למינימום.

גם אני הייתי "נפגעת" השכרה והכתם הזה הבריח לקוחות למרות שהאוטו היה במצב מעולה עם קילומטרג' נמוך. לא הסכמתי לטרייד-אין כי הורידו לי 10 אלף וזה ממש משמעותי, הצלחתי למכור ב 5000 פחות מהמחירון.

פורסם

אני מעדיף למכור את הרכב בטרייד אין מאשר להתעסק עם קונים פרטיים, גם אם אני אקבל עליו מעט פחות, אל תשכח , שהתעסקות מול קונה פרטי משמע ימי עבודה (ללכת איתו לבדיקה וכדומה) והימי עבודה יותר קריטיים עבורי.

מהניסיון שלך, בטרייד אין באלבר או אלדן, בהנחה שאני מוסיף 20-30 אלף, איזו טויוטה אפשר להשיג?:)

הרכב שלי הוא הרובוטי. 132K, אוגוסט 2008, היה בהשכרה. הפגוש הקדמי שלו דורש החלפה או תיקון.

פורסם

אני חושב שאתה פראייר, אם אתה הולך לטרייד אין.

אתה מפסיד כמה אלפים טובים, כמעט 10K. לא יודע כמה אתה מרוויח אבל אין מצב שיום עבודה שלך שווה את הסכום הזה.

אתה רוצה למכור מהר? תבדוק מי מוכר הכי זול ביד 2. תסתכל אם הנתונים שלו דומים לשלך או יותר גרועים. אם הנתונים דומים, שים מחיר של 2000 ש"ח מתחתיו. אם הנתונים טובים יותר, שים 500 ש"ח מתחתיו. מבטיח לך, שאנשים עושים קודם כל סינון דרך מחיר והרכב שלך יהיה הנוצץ ביותר בלוח עם היחס הכי טוב בין מחיר לנתונים. אתה תמכור מ-א-ו-ד מהר ככה.

מה שכן, בשביל הרפרנס, הייתי בכ"ז הולך לטרייד אין ובודק כמה מציעים לי. אח"כ עושה את הטריק ביד2.

פורסם

בעקרון בגלל שהרכב השכרה בטרייד אין ( מול רכב חדש ) תקבל 27% מתחת למחירון. ויכול להיות שבגלל הגיר הוא רובוטי תקבל עוד 1000-2000 פחות. הגיר הרובוטי משמעותית פחות מבוקש ושכיר מהגיר האוטומוט.

פורסם

27% מתחת למחירון זה הבסיס. זה לא קשור לטרייד אין, זה פשוט המחירון המשוקלל.

על זה הטרייד אין יוריד עוד 25-30%. ככה הם עושים את הכסף שלהם.

פורסם

השוק של האוטו הזה לא משהו, המחירון שלו נפל בצורה מהותית ביחס לשאר הטויוטות,

הנתונים שלך לא טובים (הק"מ יחסית גבוה, בעלות קודמת של השכרה, דפיקה שיעלה כסף לתקן אותה), אני לא הייתי בונה על יותר מ30-35 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה להחליף קורולה רובוטית עם 132K?

זה רכב מצויין, מרווח, חסכוני... תמשיך להינות ממנה, חבל להתעסק עם קניה ומכירה...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

בחודש האחרון אמא שלי נסתה למכור טויוטה קורולה רובוטית עם 65000 ק"מ על השעון. אחנו היינו יד 1.

מה לומר? אנשים באו לראות את הרכב, התרשמו מזה שהוא שמור ובזה זה הסתיים. אף אחד לא היה רציני בקניית הרכב. חשוב לציין שהרכב היה ללא תאונות מטופל ביד אוהבת ובזמן-כולל קבלות וספר רכב חתום ע"י המוסך על כל טיפול.

בסופו של דבר הרכב נמכר לסוכנות טרייד אין של טויוטה כי כבר נמאס לאמא שלי להתמודד עם קונים לא רציניים שלא טורחים בכלל להתקשר לומר בסופו של דבר אם הם באים או לא.

מה שבטוח! אני בחיים לא אתקרב לגיר רובוטי-לא אמין, לא סחיר ורק עושה כאב ראש.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
גיר רובוטי לא אמין? היו לכם בעיות?

לחלוטין.

הרכב היה בבעלות הוריי 6 שנים-יד ראשונה. אבי, פולני פדנט טיפל ברכב בקפדנות-כל טיפול בזמן. בדיקה שגרתית של שמן+נוזל קירור כל שבוע וניקוי כללי של האוטו כל שבוע.

כבר בתקופת האחריות היו בעיות בגיר שטופלו במסגרת האחריות. כמו כן בשנה הרביעית הוחלף מחשב רכב באחריות מלאה של טויוטה (לאחר שעברה שנה מתום תקופת האחריות).

לאחר מכן שנתיים של שקט שבמהלכם הוריי החליטו להתקדם לרכב הבא. לאחר בדיקות של רכבים יפנים אחרים הוחלט להמשיך לטויוטה קורולה 2015 חדשה מהחברה. ותחשוב שהאוטו הזה טופל בקפדנות כל הזמן. ככה שכל התקלות שציינתי התרחשו במהלך 65000 ק"מ!!! זה מנוע שעוד לא התחיל את חייו!

בגלל זה אסור להתקרב לגיר רובוטי. לא סחיר ולא אמין.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
למה להחליף קורולה רובוטית עם 132K?

זה רכב מצויין, מרווח, חסכוני... תמשיך להינות ממנה, חבל להתעסק עם קניה ומכירה...

מצטרף לשאלה.

ברור שנחמד להחליף רכב. אם היית אומר שאתה רוצה למכור ולהוסיף 50-60 אלף אז השיפור הוא משמעותי. אבל שדרוג של 20-30 לא ייתן הרבה. במצב כזה אני חושב שכדאי שתשאר עם הנוכחית. אלא אם יש לה בעיות אותן לא פרטת.

לא כלכלי להחליף רכב מספק ואמין.

• תוכן חדש...