Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב29/11 הזמנתי 2 זוגות מנורות mtac אחרי המלצות רבות בפורום.

זמן משלוח משוער הוא 2-5

נתתי את פרטי הכתובת שלי גם בעברית וגם באנגלית

אחרי 7 ימי עבודה שלחתי מכתב למייל שלהם אח"כ עוד מכתב ועוד מכתב

בנוסף גם שלחתי הודעה לפיפיל ושירות לקוחות של האתר הזה וגם למחלקת החזרות מוצרים שלהם עד היום אף אחד לא ענה!

ולפי פיפיל זה מראה שזה עדין לא נשלח בכלל.

מה לעשות, האם למישהו קרה מקרה דומה?

אני מעונין בהחזר או שישלחו שוב את המנורות.

ויש לי גם מספר מעקב ואני לא מוצא מאיפה אפשר לעקוב אחריהם.

מה אפשר לעשות?

תודה לעוזרים

פורסם

הייתי ממתין עוד קצת, זה קורה.

אתה יכול לפתוח קייס בפייפאל עד 45 יום מרגע ההזמנה, אז סבלנות.

שכחת לציין מהיכן הזמנת.

"יאללה בירי".

פורסם

הם לא עובדים עד יום שני,תשלח להם מייל ביום שני בבוקר,אני מאמין שתקבל תשןבה.

אל תתייחס לפאייפאל בתור מדד אם המוצר נשלח או לא,בחלק לא קטן מההזמנות שלי זה לא היה מעודכן בכלל בפאייפאל.

פורסם

אמרתי לך כבר אורן זה מאוד מוזר שלא הגיעו לך הנורות,לי ולעידו הגיעו אחרי שבוע.

תפתח קייס.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה שאף אחד לא חוזר אלייך זה כבר עניין של השירות שלהם

אבל אני מדבר איתך מנסיון, הזמנתי פעמיים מנורות מPOWERBULBS , אתר מאוד מוכר ואמין

פעם ראשונה הגיע אחריי שבוע

פעם שניה לא הגיע ושלחתי הודעות וענו לי ואחריי הכל מסתבר שהכל הייתה תקלה של הדואר ולבסוף קיבלתי את ההזמנה רק אחריי חודש וחצי , אז אין מה לעשות חבר, סבלנות זה המפתח להזמנות מחו"ל.

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

אני ישלח להם שוב הודעה ביום שני בתקווה שהם יענו!

אבל קצת מוצר שלא עונים ,אין מספר מעקב , וגם לפי פיפיל זה לא נשלח (למרות שלפעמים באמת לא מעדכנים שם)

אבל זה מבאס שמעתי שזה אתר מעולה 5 ימים לכל משלוח ואיכשהו עובר חודש עוד מעט כבר ואני מהשבוע הראשון שולח ולא ענו עדין.

פורסם

אורן, תהיה רגוע. אני הזמנתי מpowerbulbs, שכמו שאמרו פה הוא אתר מאוד אמין ומוכר.

גם שם רשום 5 ימי עבודה עד להגעת המשלוח, וזה הגיע אליי אחרי חודש וחצי.

ברוב המוחלט של המקרים, מי שאשם זה דואר ישראל ולא החברה השולחת. תמיד יש יוצאים מן הכלל, אבל זה רוב המקרים.

סבלנות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הייתה שביתה במכס עד אתמול + בלאק פריידי .כמויות אדירות של מוצרים שכבר נמצאים .סבלנות:x מחכה לחבילה שנשלחה ב29 נכנסה לארץ ב2 ומאז תקועה.

• תוכן חדש...