Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים של KYB

David
שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

מוטי כתב:"You're pretty much getting what you paid for"

מוטי, בתור דילר של kyb לשעבר, איך זה שבולם אחורי לפונטו עלה לי 150 ש"ח בעוד שבשרשור הזה מדובר על 440 ש"ח עבור סיטרואן AX ודייהטסו שרייד ?

תודה

יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואוו , זה הרבה כסף...:(

אבל שוב אני באותה הבעיה , מונרו אני לא ממש רוצה לשים , היו כאלה מורכבים על הרכב עד עכשיו ואני לא הייתי מרוצה מהם בכלל , KONI זה יקר מידי ועכשיו מסתבר שגם KYB זה אותם המחירים פחות או יותר.

איזה עוד פירמות טובות קיימות שלא עולות יותר מידי כסף ?

הבולמים מיועדים לשתי מכוניות , סיטרואן AX ודייהטסו שרייד .

ובכל זאת אם מישהו מכיר משווק של הבולמים האלה אני מאוד ישמח לשמוע עליו .

אגב מוטי ,

בלינק הזה אתה יכול לראות שהשם KAYABA מופיע ממש ליד השם KYB ,

וזה באתר רשמי של היצרן .

http://www.kayabaeurope.com/cgi-bin/kyb/kybdata.pl?next=show_catalog&mode=catalog&maker=Citroenp_space(F)&model=AX&application=10p_spaceE/RE,p_space11p_spaceE/RE,p_space11p_spaceTRE,p_space14p_spaceTRS,p_spacep_space

14p_spaceTZS,p_space14p_spaceD/RD/TRD,p_spaceGT

תודה ,

דוד.

ה KYB עולים בסביבות 440 שח לבולם עבור השרייד, ל AX יש בולמים אחרים... לרוב מקורי (לשאול אצל ז'אן בתל אביב) או תחליפי של LIP (חרא בולם) שנע באיזור ה 200~ שח לבולם.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 5 שנים מאוחר יותר...

יש לי אלמרה והבולמים שלה "המקוריים "הם גם KYB זה שטויות לדעתי אם אתה לא מחפש שיפורים תברר אצל מוסך מורשה מי היצרן של החלקים המקוריים ותתקין את זה.

קח בחשבון שזה יהיה יעיל לתקופה ממןצעת של 5 שנים בערך כל השאר זה לחולי שיפורים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף החברה KYB מיצרת כמעט לכל המכוניות היפניות קפיצים והם עושים את העבודה ברכבים פרטיים

בטויוטה עולה אחד בסביבות 700 שקלים באלמרה עולה אחד 650 שקלים

אז 440 שקלים לאחד זה זול יחסית

ואני מאמין שאתה תהיה מרוצה מספיק מהביצועים כל עוד זה לא רכב עבודה

תדע שיש אין סוף אפשרויות אבל אני גיליתי שהמלצות יצרן הכי נכונות, במיוחד אם אתה רוצה להחזיק את הרכב לזמן ממושך ותקין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...