Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...הרבה זמן שלא כתבתי בפורום מכיוון שהמחשב שלי נגנב מהבית כאשר פרצו לי אליו...

בקיצר עכשיו יש לי מחשב חדש וגם רישיון על אופנוע 50 סמ"ק(סוף סוף אני בן 16)

עכשיו יש לי שאלה של איזה חברה הכי מומלץ לי לקנות אגזוז???

של ארוו או לווינצ'י??? או של חברה אחרת ואיזו???

תודה רבה לכל העונה...

פורסם

לאיזה אופנוע? או קטנוע אתה צריך אגזוז?

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
שלום...הרבה זמן שלא כתבתי בפורום מכיוון שהמחשב שלי נגנב מהבית

כאשר פרצו לי אליו...

בקיצר עכשיו יש לי מחשב חדש וגם רישיון על אופנוע 50 סמ"ק(סוף סוף אני בן 16)

עכשיו יש לי שאלה של איזה חברה הכי מומלץ לי לקנות אגזוז???

של ארוו או לווינצ'י??? או של חברה אחרת ואיזו???

תודה רבה לכל העונה...

תלוי מה אתה מחפש. משתיק לבדו לא ישפר דבר באופנוע. המשתיק המקורי של הדי טי מעולה ויחד איתו האופנוע מספק ביצועים יפים מאוד. אני בזמנו החלפתי לווינצ'י ובלי ספק הסאונד היה טוב יותר אך בסל"ד גבוה האופנוע היה פחות חלק. המלצה - אלא אם כן המשתיק פגום תשאר איתו.
פורסם

אני מעוניין באגזוז לחץ משופר מהסעפת כולל משתיק...

וזה לאופנוע דיטי 50 סמ"ק של ימאהה...

תודה ואם מישו יודע מחירים בערך זה יעזור או מאיפה לקנות?

פורסם

לDT היפנית אין אגזוז לחץ מושלם בארץ, אלא רק משתיקים משופרים.

הלאווינצ'י גם חסר כרגע, אולי תמצא משומש.

אירו יש חדש,אם תרצה שלח הודעה בפרטי ותקבל פרטים.

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

כן, יש DT אירופאית , היא שונה מהיפנית, מיוצרת בהולנד ובבלגיה כמדומני, הן באות עם מנוע מוטומינרלי, כמו באפריליה RX 50, וכמדומני מהשנה יתחילו להביא אותה לארץ, אבל במחיר מטורף של 20K ועוד קצת.

פורסם

לדעתי היא נראת מדהימה.:shock:

פורסם

סיני מה זאת אומרת אין אגזוזים מושלמים???

אתה מתכוון שאין מהסעפת אלא יש רק משתיק משופר???

ואם יש רק משתיק משופר אז מה הוא יתן לי בעצם???

ובעתיד יהיה לך לוינצי???

וראיתי את הדיטי 2004 שאמורה להגיע לארץ ועל הכביש היא תעלה 20000 ועוד קצת אין מחיר מדוייק אבל לא נראה לי שיש לי מספיק כסף לאחת כזאתי והמחיר מאוד מאוד מוגזם יחסית לאופנוע 50 סמ"ק...ככה לפחות אני חושב ואני מאמין שעוד רבים...

פורסם

מכיוון שמשתיק מקורי בDT הוא מוגבל, לפי התקן האירופאי, וגם לפי תקן הדציבל, הוא נותן בסל''ד הנמוך תגובה זריזה יותר למנוע, אבל בסל''ד הגבוה , הוא טיפה מקשה על המנוע.

משתיק משופר לDT אמנם יתן טיפה פחות בסל''ד הנמוך(אבל זה לא יהווה בעיה כי הכלי עם הילוכים) אבל המנוע ינשום הרבה יותר טוב בסל'ד המיד והגבוה, מה שיתן לכלי ביצועי מנוע יותר טובים יחסית.

• תוכן חדש...