Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מקיף, האם שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג פיג׳ו 206+ שנת 2011.

עוד חודש אני צריך לחדש את הביטוח.

האם שווה לי לעשות מקיף או חובה מספיק?

פורסם

חובה בטוח לא מספיק, לפחות גם צד ג'.

לא ציינת עליות ביטוח, אך כמו כל ביטוח משקללים סיכונים מול הכספים העומדים לרשותך ו/או שתהיה מוכן להפסיד במקרה ויקרה משהו לרכב שלך.

באופן כללי רכב בן 3-4 בטוח שהייתי מבטח.

פורסם

ברכבים חדשים יחסית שווה תמיד לעשות מקיף, למה? כי זה מכסה הכל, כל דבר קטן,תאונת חנייה תאונת עמוד חשמל תאונת טבע וכל מה שתרצה וכמובן הכי חשוב גניבה.

רכבים ישנים יותר ששווים עד 20 אלף נניח זה כבר סיפור אחר שנגמר בדרך כלל בחובה וג'.

יש לך רכב חדש והדרך הכי טובה לשמור עליו מכל אסון זה הביטוח המקיף.

זה יקר יותר אבל ביום שבו יקרה משהו חס וחלילה הביטוח המקיף מחזיר את השווי שלו בגדול.

פורסם

את התשובה לשאלה הזאת רק אתה יכול דעת.

שאלה נוספת שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם נזק של כחמישים אלף שקל במקרה של טוטאלוס או גניבה זה משהו שישפיע עליך משמעותית או משהו שאתה יכול לספוג מבחינה כלכלית.

בכל מקרה אם אתה מחליט להסתפק בחובה אל תשכח להוסיף צד ג'.

פורסם

קיבלתי הצעה לחובה- 1400 ומשהו

ולחובה- 2600 ומשהו..

אחרי התגובות שלכם החלטתי לעשות גם מקיף.

אני אנצל את הפוסט הזה לשאול עוד משהו, מישהו מכיר מקום אמין באזור נתניה לתיקוני פח וצבע? ומה העלויות לדפיקות, שריטות ושפשופי צבע

פורסם

אני לרכב שלי משנת 2005 אני עושה מקיף.

בגלל שהפרש בין מקיף לצג ג זה 1000 שקל. אני מעדיף להשקיע בשביל ראש שקט.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
אני לרכב שלי משנת 2005 אני עושה מקיף.

בגלל שהפרש בין מקיף לצג ג זה 1000 שקל. אני מעדיף להשקיע בשביל ראש שקט.

תודה רבה

• תוכן חדש...