Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לקראת סיום חוזה בדירה שאני שוכר, והבעלים של הדירה מתחיל לבוא אליי בטענות על פריטים שהוא עצמו זרק והוא טוען שהוא לא זוכר, ורוצה שאני אגיע איתו להסדר לגביהם.

הייתי שולח אותו לאלף עזאזל, אבל לצערי יש לו את הצ'ק הפיקדון שלי.

מה אני יכול לעשות בנידון?

תודה לעונים

פורסם

בטל את הצ'ק פקדון ותפתור את הבעיה.

במקרה הזה אבל שאתה מפנה הדירה תסדר אותה טיפ טופ, שלא תהיה לו סיבה לתבוע אותך על משהו אחר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה יכול לפרט בדיוק מה הטענה/טענות של בעל הדירה כלפייך?

והאם יש גיבוי לכך בחוזה (אל תתעצל, תקרא היטב את כל הסעיפים)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני לא רוצה לפרט יותר מדי כי גוגל זוכר הכול, אבל זה בדיוק כמו שאמרתי.

היו חפצים בדירה שבהסכמתו של הבעלים, הוצאתי אותם,הם שכבו בחוץ הרבה זמן(הוא ראה אותם 100 פעמים בערך) והם כבר לא שם(ככול הניראה הוא זרק אותם), ועכשיו הוא "לא זוכר" מהמקרה הזה, וטוען שאני אגיע איתו להסדר.

ובקשר לחוזה, לצערי אני לא בבית כרגע, אז אני אוכל לראות רק מחר

פורסם

אם האלטא זאכן האלה פורטו בהסכם יש בעיה

אם לא שילך לחפש את החברים שלו.

כן לביטול שיק אתה צריך את מספרו .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אין אזכור כתוב הדברים הושארו בדירה לטובת השוכר ואמורים להיות שם גם בתום תקופת השכירות, אין לו הוכחה שהיו שם מראש. מהשיחה הבאה שלך איתו אתה יכול פשוט להכחיש שהיו מעולם בדירה.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אבל העניין הוא שהשיק שלי אצלו. וגם אם הוא פשוט משקר הוא עדיין יכול לפדות את הצ'ק ואז שאני אלך ואתבע אותו.

ומי ילך לתבוע מישהו על נגיד 500-600 שקל?

זה שהצדק איתי אני יודע, אבל הוא זה שתופס לי בב*צים ולא ניראה לי שיש לי מה לעשות בעניין מלבד להגיע להסדר

פורסם

אתה לקראת סיום החוזה, ברגע שמסתיים החוזה, אין שום בעיה משפטית לבטל את הצ'ק (מעשית גם כרגע אין בעיה ואני הייתי מבטל).

אחרי זה, כל הכאב ראש נופל עליו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
מה שקראתי זה לא חוקי לבטל את הצ'ק.

וגם מה הפרוצדורה בביטול צ'ק? אני חייב את המספר שלו?

אלא איך ? אתה מתאר לבנקאי אותו ? נייר, מלבני, בצבע כחול, רשום עליו סכום...?

אגב, חברה שלי ביטלה צ׳ק על בעל הבית שלה לפני שנה. בעל הבית הרשע שלה החליט שהיא צריכה לבטח את המזגן ואם הוא מתקלקל זה באחריותה. המזגן היה בן מאתיים וכבר התפורר באופן טבעי והוא ציפה לקבל אחד חדש. היא שלחה אותו ואת הצ׳ק לעזעזל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...