Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר שמקביל לו פחות או יותר עם תדרים ישראליים הוא Pioneer DEHX9650BT

תברר מחירים במספר מקומות שמוכרים פיוניר אם הם יכולים להזמין לך את המכשיר הנ"ל ובאיזה מחיר

מדובר במכשיר חדש ולכן העלות שלו יחסית גבוהה עדיין ,אתה לא חייב ללכת עליו הדור הקודם Pioneer DEHX9550BT

כמעט זהה לו בתכונות ויותר זול בכמה מאות שקלים.

מעבר לכך אתה יכול ללכת על קלריון CZ703 שהוא מכשיר בעל תפעול קצת פחות נוח

אבל בעל איכות גבוהה יותר.

פורסם

חח איזה אח איך אמרת לי יותר זול פה מדובר במכשירים של 1200-1500 ש"ח

באמזון מה שאמרתי עולה 175$ שזה בערך 650 שקל

יש לי מישהו שגר בארה"ב שיכול להביא את זה איתו אבל אני צריך מכשיר שתומך בתדרים של הארץ אשמח לקבל המלצה

פורסם

את זה שיש לך מי שיביא אותו לא ציינתה אבל זה לא משנה הרבה .

מעבר לעלות המוצר אתה צריך לשלם לעיתים גם מס מקומי בארהב וגם מס קניה ומע"מ בארץ כי אין פטור על ר"ד לרכב.

כך שאתה חוסך למעשה רק את עלות השילוח ,עלות המוצר הנ"ל תהיה באזור 1000 שח.

באמזון אתה לא תמצא מכשירים עם תדרים ישראליים ,מכשירים כאלו אפשר לרכוש דרך אייבי גרמניה\אנגליה\איטליה ממוכרים אירופאים.

אבל העלות היא בדרך כלל יותר גבוהה.

במקרה שלך אני ממליץ על רכישה בארץ

בתקציב שציינתה אתה יכול לרכוש Pioneer DEHX6650BT בארץ ,מכשיר נחמד מאוד.

פורסם

יש לי דרך להביא את הprs80 ב-200 דולר כולל הכל לארץ . בהנחה שאני לא צריך את הרדיו , כל שאר הרכיבים הם אותם רכיבים (כמו האירופאי) וזה בעצם אותו המכשיר?

תודה :)

• תוכן חדש...