Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על יונדאי אקסנט 2006 מנוע 1.5 דגם פמילי 5 דלתות שמור היטב ללא פגיעות יד 1 מהיבואן (אני שניה),

קניתי את האוטו באוקטובר האחרון ממגרש של רכב ישיר בחיפה, לפי בדיקת קניה האוטו במצב טוב מאוד.

אני ביצעתי החלפת צמיגים, פילטר שמן גיר ומילוי שמן.

יש לי טסט בינואר, סה"כ האוטו נוסע מצוין ואין בעיות חריגות כמו שמנים וכדומה.

יש איזשהו יישור קו או הכנה לטסט שעלי לבצע?

אציין שאין ספר טיפולים או תיעוד כלשהו לצערי.

פורסם

תודה על התשובה רועי, אני מאזור חיפה-קריות.

שאלתי, איזה טיפול עלי לעשות כדי ליישר קו? החלפות, בדיקות, סלח לי זהו הרכב הראשון שלי.

ידע טכני והתמצאות יש לי, אבל מה להחליף ולתקן כדי ליישר קו אין לי כיוון מאיפה להתחיל לצערי.

פורסם

היי,

לדעתי אולי יוסיפו עוד אבל זה חלה יישור קו:

פלאגים

שמן מנוע+פילטר

פילטר אוויר+מזגן

נוזל ברקסים

בדיקת ברקסים.

שמן גיר נראה לי החליפו לך עם המסנן כבר אבל תבדוק.

פילטר דלק.

זה בינתיים מה שעולה לי לראש.

רועי

פורסם

תודה, אבדוק הכל.

כרגע אני מחפש מוסך אמין ומקצועי באיזור חיפה-קריות כדי לטפל באוטו.

בנתיים הציעו לי מוסך דר בקרית אתא ומוסך טסט בעכו.

פורסם

שאלת על יישור קו לפני טסט אז בנוסף

בדיקת וסט זוהר , פח אשפה , נזילות מאיזור בולמי הזעזועים אורות ונורות ( מאותתים רוורס בלימה אור מספר אחורי ) בדיקה שמגבים וחגורות בטיחות במצב רגיל ולא בלוי , שמספרי הזיהוי תקינים ( אני מדלג על זה מתוך אמונה תפלה שהם תמיד רוצים למצוא משהו אז שיהיה להם לבריאות :) )

בלמים כבר אמרו , צמיגים החלפת ואני מניח שלא הוחלף מנוע או שונו מידות צמיגים או צבע רכב :)

זה מה שעולה לי בראש , מקווה שעוזר

לגביי הספר טיפולים אני לא יודע אם התכוונת לספר נייר שמגיע עם הרכב או שבדקת במוסך .

אם זה הראשון , שווה לבדוק במוסך יונדאי אם יש רישומים לפחות על חלק מחייו של הרכב

אם הרכב היה בחברה כלשהי או ליסינג לבקש מהם היסטוריה

היו ריג'קטים בבדיקה ?

עפר.

גילוי נאות : לא מבין כלום בכלום

• תוכן חדש...