Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעיה ברכב

בשמשה הקדמית רואים סימני ווישרים גם אחרי הניקוי חלונות, לא משנה כמה אני מנקה עם מטלית מיקרופייבר אני עדיין רואה סימני ווישרים על החלונות

מה עושים במקרה כזה?

פורסם

כנראה צריך פוליש לשמשות,דיטליירים עושים את זה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אי אפשר לדעת לפי התיאור שלו אם יש שריטות על השמשה או סימני מים מהמגבים שלא יורדים בשטיפה.

+1

תתחיל באמת ברכישת זוג מגבים איכותי, ממליץ על bosch aerotwin וסביר להניח שהתופעה שאתה מתאר תעלם.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

איך תעלם התופעה אם יש שריטות על השמשה?

תבדוק את השמשה עם הציפורן אם השריטה עמוקה , אם כן אין מנוס מפוליש לשמשה וזה עדיף לתת למישהו שיודע לעשות זאת.

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב,

סביר להניח שאין לו סריטות, התופעה שהוא מתאר מאוד נפוצה כאשר משתמשים במגבים לא איכותיים או לחלופין מגבים שחוקים.

ואגב, כדי לעשות סריטות על זכוכית צריך חומר שחזק ממנה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

ברור שיכול להגרם גם מזה, בגלל זה שאלתי אותו שיבדוק עם הציפורן אם מדובר בשריטה כלפי פנים ולא לכלוך קשה חיצוני או סימני מים שנתקעו שם.

נ.ב אם תסתכל על השמשה שלך תראה שיש עליה מלא סווירלים מהמגבים או בגלל שהם יבשים או בגלל אבק / חול ששורט.

Opel Adam S 2017

פורסם

החומר של וולף זה בסך הכל ציפוי לשמשות,זה לא יתקן שריטות,מערבולות,או ינקה את השמשה.

לפותח השרשור,תלך לזגג מקצועי,אני מאמין שהוא יפתור לך,לפחות חלקית,את הבעיה.

פורסם
לוולף יש חומר לאיטום שמשות שאמור לתקן את כל הסוירלים ולנקות את השמשה

http://www.detailedclean.co.uk/engine-and-exterior/glass-cleaners-and-sealants/wolfs-chemicals-nano-glass-sealant-glass-guard-287

ממליץ לראות את הסרטון שבתחתית העמוד

איפה ראית תיקון סווירלים ושריטות בשמשה ? לא מדובר שם על זה בשום מקום.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
איפה ראית תיקון סווירלים ושריטות בשמשה ? לא מדובר שם על זה בשום מקום.

קצת הגזמתי עם ה"תיקון", אבל החומר נכנס לסוירלים ומפחית את ההשפעה האופטית שלהם ודחיית המים - הם אומרים שגם חלון ישן עם פיטים (נקבוביות) וסוירלים יהיה הידרופובי וצלול יותר (הראות תשתפר)

ראית את הסרטון?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...