Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכרתי לאחרונה מישהי ממש חמודה מדברים שעות פתאום שאלתי אותה מאיפה את?

היא אמרה לי אשדוד! ואני גר בכלל באיזור השרון (רעננה),הפרש של 53 קילומטר.

עד כמה ניתן לנהל קשר נורמלי במרחק כזה?!

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי מוכן לנסוע עד סוף העולם וחזרה בשביל הזכות להכיר מישהי כמו אישתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הייתי חייל רמת-שרוני.

זו שהיום היא אשתי ואם ילדי היא במקור מקריית מוצקין.

קח בחשבון- 22 שנה אחורה, האינטרנט היה רק בגדר שמועה שהפיצו כל מיני גיקים, פלאפון עלה 1000 דולר, היתה לי חיפושית 4 הילוכים באלכסון, בלי מיזוג.

מה זה כבר רעננה אשדוד, בחייך?

(כמובן בתנאי שהמועמדת שווה את המאמץ)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כשאני הכרתי את בת זוגתי, היא אמרה שהיא מכפ"ס (20 דקות נסיעה ככה מראשל"צ) בהמשך השיחה אמרה שהיא מתגוררת אבל בב"ש עקב לימודים באוניברסיטה.

נסעתי במשך שנתיים ו.. ראשל"צ - ב"ש.

אם היא שווה את זה (ולא מתכוון מבחינה חיצונית רק ) אז נוסעים לאן שצריך.

מפה לשם אצלנו זה היה שווה את זה והנה עוד כמה חודשים אנחנו מתחתנים (:

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

אני במקור מקריית גת, אשתי במקור מכרמיאל.

יותר מזה אין לי מה להוסיף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
עד כמה ניתן לנהל קשר נורמלי במרחק כזה?!

ניתן בהחלט. אם כבר, זה רק נותן לך לגיטימציה להישאר לישון אצלה אם הקשר יתפתח בכיוון חיובי. :wink:

לפני עשר שנים גיסי לא התעצל לנסוע מאשדוד לנתניה פעמיים-שלוש בשבוע בשביל לפגוש את אחותי, ואת זה הוא עוד עשה תו"כ לימודים בחולון (כלומר היו לו את כל התירוצים לוותר). ההשקעה השתלמה, היום הם נשואים באושר והורים לשתי בנות, ואפילו המשפחות משני הצדדים מסתדרות מעולה. כנגד כל הסיכויים והסטטיסטיקה.

אם אתה מרגיש שיש פה משהו רציני - לך על זה, מקסימום תספיקו להיפרד אח"כ. למצוא בן/בת זוג זה מספיק קשה בימינו ומאה ק"מ זה מכשול שיחסית קל להתגבר עליו. במיוחד אם שניכם ניידים ונטל הנסיעות מתחלק ביניכם.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

57 ק''מ? אתה צוחק או מתלוצץ?

אני יצאתי 5 שנים עם בחורה מאיזור רחובות שאני

גר בצפון הרחוק אז?

בשביל בחורה נחמדה למטרה רצינית הייתי מגיע אף לחו''ל.

אני מודה שמשהו מוזר לי בשאלה הזו.

פורסם (נערך)

אתה מסתכל על זה בצורה לא נכונה. אתה ממהר לשים קילומטראז' על אהבה וזה שגוי מכל בחינה מוסרית!!!!!!!!!!!

מה שאתה צריך לעשות זה להפסיק לשים מרחק על האהבה ולהתחיל לשים עליה זמן. ככה זה עובד:

זמן נסיעה בדקות / גודל חזיה

על אף הנוסחא לעיל, במתמטיקה ומדע מוכח יש גם יוצאים מן הכלל. במקרה שלנו, היוצא מן הכלל יכול להיות דלקן. במידה ויש דלקן, ניתן להוסיף את הסימן "קטן שווה".

הלקח החשוב מנוסחת הג'נטלמן היא שהמרחק לא מהווה פקטור. ה"שווי" של שתי חברות יכול להיות שווה גם אם המרחקים שונים לחלוטין, למשל: אתה גר בצפון תל אביב. אופציה א' בהרצליה [15 דקות נסיעה] אופציה ב' בדרום תל אביב [20 דק' נסיעה]. כמובן שאופציה א' עדיפה, על אף שמרחקה גדול ממך.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל אחד ומה שהוא מוכן לעשות. נסעתי מלוד לחיפה בשביל לראות ידידה טובה. ולא. לא מעבר לזה.

שני הכיוונים ביחד הסתכמו ב- 243 ק"מ.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יש סיכוי שאני השיאן פה בפורום.

אני במקור מבית שמש ואשתי במקור מאילת. 300 ומשהו ק"מ, אם כי למדנו ביחד בבאר שבע מה שהקל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תשמע אם בשביל סקס נסעתי 50 קמ יותר מפעם אחת (למרות שהיא שילמה את הדלק - למה זה הופך אותי? ) אז מה זה המרחק הזה אם העניין הוא רציני.

וסתם שתדע אני סיימתי קשר עם מישהי מהרצליה (אני מראשל"צ) כיוון שהייתי חייל והיה כבד לי הדלק והייתי עצלן לנסוע ברכת או באוטובוס ואני עד היום בטוח שהפסדתי את הבחורה הכי מדהימה שהכרתי. אז חבל לפספס מקסימום ביזבזת קצת כסף על דלק או על אוטובוס.

פורסם

מה הכוונה, היא שילמה את הדלק? סוף האקט היא זורקת לך שטר של חמישים או שאתה מגיש חשבוניות כל חודש?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...