Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל מצד שני, אתה יכול לקנות cts-v חדשה ב60K, אז אין לך על מה להתלונן :p

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

No, definitely can't complain about car prices or anything car related, which I try to take advantage of. However, with that being said, moving permanently to a different country is also a huge sacrifice, and it's difficult to explain to anyone that did not experience it.

פורסם
~

אתה לא בעניינים, היום huge sacrifice זה מה שאתה צריך לעשות אם תחליט לחזור.

Totally aware, nothing is ever perfect, pros and cons everywhere

מה אתה מרגיש שהפסדת חוץ מחברים ומשפחה?

The family is biggest sacrifice, and I don't just refer to me and my kids not being able to meet with the family is Israel often, as Isralies we never move too far from each other, the country is just not that big, as American, when your kids grow up, you never know when they' will decide to leave, and America is a big place, while it's many years away, it's hard for me and the wife to imagine the kids living on the other coast 3000 miles away and only seeing them few times a year

Another thing that a lot of people in Israel don't worry much about is education, government subsidize makes good education affordable for everyone.

It's a huge expense in the US that you need to plan on from the minute your kids are born, currently it's estimated at $80k per kid for 4 years of college.

פורסם

אוקי עידכון:

יצאנו בסופו של דבר, אבל איך לומר הנסיעה היתה מתישה! חזרתי הביתה גמור.

זה לא הנקודה עם הנסיעה כבר השלמתי, אבל פתאום גילתי משהו חדש!,שהבחורה טיפה מתעצבנת יוצא לה המרוקאי ומדברת בגסות אני ישר נרתעתי וגם היא נראה לי חח,המרוקאיות האלה מלכודת דבש מהממות ,מבשלות,מנקות עד שעולה העצבים. לא בשבילי ביי שלום!

פורסם
אוקי עידכון:

יצאנו בסופו של דבר, אבל איך לומר הנסיעה היתה מתישה! חזרתי הביתה גמור.

זה לא הנקודה עם הנסיעה כבר השלמתי, אבל פתאום גילתי משהו חדש!,שהבחורה טיפה מתעצבנת יוצא לה המרוקאי ומדברת בגסות אני ישר נרתעתי וגם היא נראה לי חח,המרוקאיות האלה מלכודת דבש מהממות ,מבשלות,מנקות עד שעולה העצבים. לא בשבילי ביי שלום!

סטור לה ותבדוק מה המצב מחדש.

:-D:evil:

• תוכן חדש...