Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או דירת ארבע חדרים וקורולה בישראל (עם המיסים זה יוצא אותו דבר בערך)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האקסית המיתולוגית הייתה A. שתדעו לכם שזה מגניב בהחלט. ברצינות. צריך לבוא בגישה נכונה.

+1 לחובבי האפרסקים!

Who's with me?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

~

אני איתך wil, ובכלל ה-form factor הקומפקטי זה משהו שגברים לא מעריכים מספיק לדעתי. אין כמו בחורה שאפשר לקפל לתוך מזוודה אם העניינים יצאו משליטה.

או דירת ארבע חדרים וקורולה בישראל (עם המיסים זה יוצא אותו דבר בערך)

צחוק צחוק, אבל כך רוב הנשים הישראליות בגילנו בוחרות היום את בני הזוג שלהן. מדד האושר ושיעור הגירושין בהתאם...

פורסם
ולכן יש לכוון גבוה ולהתחתן לתוך משפחה טובה. כי אופי משתנה עם השנים, אבל האחוזה והבנטלי זה לנצח.

כדי להיות אשתו של אלוף צריך להתחתם עם סרן.

פורסם
+1 לחובבי האפרסקים!

אפרסקים זה גדול. מדבר איתך על מישמש :-P

איש אחד רצה לקנות חזייה לאשתו, ולא ידע איזו מידה היא לובשת.

באה המוכרת וניסתה לעזור לו. "איזה ציצים יש לה? כמו מלון?"

"לא, פחות"

"כמו אפרסק?"

לא.. יותר קטן"

"כמו ביצה?"

"כן! אבל בצורה של חביתה..."

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא פוסל את זה שהמרחק בינינו יהיה גדול,

לא הייתי יוצא כנראה עם אחת מאילת או מרמת הגולן (צריך שיקרה משהו מאוד מיוחד), אבל למישהי שגרה בטווח של 100-150 ק"מ אין לי בעיה לנסוע (אני באר שבעי).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אפרסקים זה גדול. מדבר איתך על מישמש :-P

הכי כיף למשמש מישמש 8)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גולן זו לא חוכמה, גם הכרת בחורה וגם השתדרגת ברמת החיים והאפשרויות.

נראה כמה מהר היית עושה מהלך דומה אבל בכיוון ההפוך, מארה"ב לישראל.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
Just to put things in perspective guys, I met my wife in Israel and move 12,000 KM (!) to start a family with her in the US

ברור... בחורה נחמדה סבירה או טובה ואפשרות למגורים/ויזה/גרין קארד ושדרוג החיים? חבר, כולם היו קופצים על ההזדמנות.

מעניין אם זה היה מעבר למדינה עולם 3 או משהו דומה, אם עדיין היית עושה את זה.

פורסם

הוא בקליפורניה למיטב זיכרוני, יש מס קניה ועוד איך

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...