Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי קורולה 2008, יד שניה 75 אלף קמ,אני מרוצה מאוד מצריכת הדלק שלה ונהנה ממנה בנסיעות רגילות שהן לא עירוניות,

לפי מיטב ידעתי לא הוחלף לעולם מצמד ברכב. הנסיעה בעיר אינה נעימה קפיצות בהילוכים 1 2 לא חלקות כלל..

בעקבות כך יש לי שתי שאלות:( לבעלי קורולה 2008 אשמח לשמוע ממכם)

1 : האם התחושה הנ״ל מדברת על סיום חייב של המצמד? או איך אני אמור להרגיש את סיומו של המצמד? חשוב לציין אני לא מטפל במוסך מורשה למרות שהרכב טופל תמיד במורשה יבואן עד שרכשתי אותו..

2. אם וכאשר אחליט לבצע פעולה יזומה של החלפה, האם אני יכול לבצע החלפה במוסך רגיל ע״י קניה עצמאית של המצמד המקורי ושה מוסכניק הפרטי שלי יבצע זאת? ( בטויוטה אמרו לי שלא ניתן להזיז את הרכב ללא כיוון של המצמד ע״י המחשב שלהם.. יש אמת בכך?!

תודה לעונים

פורסם

לפי דעתי צריך להתרגל לנסועה של הרכב היות ומדובר בגיר רובוטי, תנסה לעשות עידכון תוכנה אולי צריך להחליף מחשב גיר, בככל מקרה אני הייתי הולך רק למוסך מורשה ועושה לפי דיאגנוסטיקה שלהם מה שצריך, יכול להיות שזה מצב רגיל ואין צורך בשום דבר, ברכב הזה בשנתון הזה צריך להתרגל לגיר ובגלל זה אין לרכב הזה שוק בכלל והמחיר שלו בריצפה מלכתחילה, אין ארוחות חינם ידידי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

שלא תבין לא נכון אני אוהב ונהנה מהנסיעה הרגילה, אני מכיר את תכונות הגיר ומבין את סגנון הנהיגה ״הקופצני״ בעיר .. אך רציתי לדעת מנסיון של בעלי קורולה האם אצלם לאחר החלפת המצמד הנסיעה העירונית חלקה ?

אגב במוסך מורשה מבקשים כמעט 5 אלף על החלפה .. יותר מעשרה אחוז ממחיר הרכב..

• תוכן חדש...