Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לבוס

amisha
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני זקוק לעזרה ,

הבוס שלי עוזב את החברה אחרי 3 שנים ומשהו שעבדתי איתו .

ובאמת חשוב לי לקנות לו משהו , הבחור אוהב סקי , מוזיקה עברית ולאחרונה קנה מע' קולנוע ביתית טובה+ .

עובד בהייטק איזור גיל 45 פלוס מינוס .

למישהו יש איזה רעיון\כיוון ?

תודה !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לבוס חובב הסקי שלנו קנינו ליומולדת (כל המחלקה) מצלמת גו פרו שזכתה לשימוש כבר בכמה גיחות סקי.

פורסם

תקנה לו DVD עם סרטוני סקי שמולבש עליהם פס-קול של שירי עם עבריים (בסראונד כמובן).

בנימה רצינית, הגו-פרו דווקא נשמע כמו רעיון מגניב. אם התקציב נמוך יותר, אני חושב ש-SJ תעשה את את העבודה גם כן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

דיסק BR של הופעה חייה של אחת הלהקות שהוא אוהב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סלסלת אבטלה עם ערק וגרעינים (כי ערק וגרעינים הולכים טוב עם אבטלה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני כחובב מוסיקה עברית מושבע וכאדם בערך בגיל

הבוס שלך ממליץ לך על האוספים 4 אחרי הצהרים,

כל מארז מכיל 3 דיסקים עם שירים עבריים מקסימים,

ישנם 5 סטים כאלה ויש לי את כולם..

את הראשון קיבלתי מתנה השאר קניתי לעצמי.

http://www.steimatzky.co.il/Steimatzky/pages/Product.aspx?ProductID=38405894

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
סלסלת אבטלה עם ערק וגרעינים (כי ערק וגרעינים הולכים טוב עם אבטלה)

שכחתי שהוא חובב מוזיקה עברית.

לצרוב לו דיסק עם מיטב הלהיטים של אלון חסון:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שכחתי שהוא חובב מוזיקה עברית.

לצרוב לו דיסק עם מיטב הלהיטים של אלון חסון:

שים לב שהקלטת המקורית היא בצבע צהוב! (הכתום זה זיוף).

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

האוסף שהוצע נראה שמכיל מוזיקה עברית ישנה יחסית הוא יותר בקטע של החברים של נטאשה וסביבת הזמן הזה למרות שאני לא פוסל לחלוטין .

עוד מישהו ? משהו ?

הבחור חובב כדורסל (וגר בבית פרטי שעד כמה שזכור לי יש לו סל בבית ) , רק שאני לא יודע עד איזו רמה ונתקלתי בזה - http://www.gadgetshop.co.il/items/Shoot-Around.php

מה תגידו ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...