Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיני עבודה ופיצויים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ועבדתי בארגון מסוים כשכיר במשך כמעט שנתיים, ועכשיו החוזה מופסק ואני עובר לחוזה של פרילנסר באותו ארגון, משמע אני מפוטר מעבודתי כשכיר - מגיעים לי פיצויים, נכון?

השאלה שלי - במידה ועבדתי בחברה תקופה ארוכה עם משכורות מסוימות, ובמשך החודשיים האחרונים לא עבדתי כלל, על פי מה מחושבים הפיצויים? (הייתה תנודתיות רבה במשכורת כי בעצם עבדתי בתנאים של פרילנסר אבל כשכיר).

זאת אומרת אם היו חודשים של משכורת 5X, לאחר מכן הייתה משכורת של 2X, לאחר מכן איזה חודשיים של X/2, ולאחר מכן 0, איך יחושבו הפיצויים?

פורסם (נערך)

כן, מצאתי כבר. תודה.

שאלה נוספת - האם המשכורת הנכנסת לחישוב היא לפני מס או אחרי מס?

והאם הפיצויים חייבים במס?

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

ודאי!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מנצל"ש- קראתי שהפיצויים מחושבים לפי משכורת אחרונה כפול שנות וותק.

מה קורה אם הוותק הוא שנה ועשרה חודשים. לעניין חישוב הפיצויים הוותק עומד במקרה הזה על שנה?

פורסם

בגדול נכון, לכן תקבל פיצויים לתקופה של שנה ועשרה חודשים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...