Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר לגשת למוסך מורשה ולהוציא היסטוריית טיפולים של הרכב לפי מס' רכב ?

האם זה כרוך בתשלום ? האם צריך אישור מבעל הרכב ?

תודה לעונים :)

פורסם

שבת שלום,

כשהייתה לאבי אקסנט 99 הלכתי למורשה יונדאי בירושלים להוציא היסטורית טיפולים.

אמרה לי הפקידה הם נותנים רק לבעל הרכב כמובן שצריך לבוא עם התעודות שהוא הבעל ורק אז היא תיתן לו את ההיסטוריה.

רועי

פורסם
רק את ההיסטוריה בתקופת בעלות שלו ולא של הידיים הקודמת.

מה הרעיון? אם בעל רכב רוצה להתעדכן באם הרכב עבר טיפול ספציפי כלשהוא בעברו, או לידע הכללי לדעת אילו טיפולים עבר הרכב, למה לשלול את האפשרות הזו?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

יש מאזדה שאני הולך לראות בקרוב , הבעלים של הרכב טוען שהוא טיפל במורשה וגם הקודמים טיפלו במורשה .

אין לו שום קבלה , רציתי לדעת אם נלך ביחד למוסך מורשה של מאזדה ניתן לקבל את ההיסטוריה ?

לפי מה שהבנתי אפשר לקבל את ההיסטוריה רק של הבעלים כיום !

תקנו אותי אם אני טועה ..

דרך אגב אם אפשר לקבל חוות דעת על הרכב מבחינת בלאי שצריך לשים לב אליו לבדיקה ? ואם אפשר לבצע את הבדיקה במוסך מורשה וכמה עולה שמה ?

פורסם

במידה והרכב טופל בכמה מוסכים, תצטרך לפנות לשירות הלקוחות של היבואן בטלפון ולשלוח מסמכים שמעידים שאתה הבעלים של הרכב.

• תוכן חדש...