Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות במאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לכל בעלי מאזדה 2 - האם אתם רגישים רעידות כשהאוטו עומד ונמצא בהילוך N או D ?

אני מרגיש מן רעידות כאלו והאמת היא שזה די מעצבן.

הייתי השבוע במוסך מורשה במסגרת טיפול שנתי לאוטו ובין השאר החליפו לי :

מסרק הגה,רפידות בלם קדמיות ותושבת מנוע ימנית..

בין השאר היו עוד כמה דברים קטנים שהחליפו כמו מסנן אויר,רצועה וכד'..

לצערי אני עדיין מרגיש רעידות וכמובן שאחזיר את האוטו למוסך שוב כדי שיבדקו ממה נובעת הבעיה?

השאלה היא האם זה דבר נורמלי שיש את הרעידות הללו במצב עמידה במאזדה 2 ?

• ספונסר פורום
פורסם

היי

רעידות בעמידה הן נושא מוכר במאזדה 2.

החלפת תושבת מנוע, כפי שביצעו אצלך, אמורה לפתור את העניין כמעט לחלוטין אך עדיין יישארו מורגשות מעט יותר מבדרך כלל.

כמו כן, ישנו עדכון גרסה למחשב המנוע שניתן לבצע כך שהסל"ד במצב עמידה יהיה גבוה מעט יותר ויפחית מעט את הרעידות.

שמעון זוארץ

03-5333082

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

שמעון תודה רבה על תשובתך,בהחלט הרגעת אותי.

מקווה שהעדכון תוכנה יעזור לפתור את בעיית הרעידות.

במקרה ויעדכנו את התוכנה ועדיין יהיו רעידות אתה חושב שהחלפה של תושבת גיר תפתור את הבעיה לחלוטין או שאין קשר ?

אני מאמין שאם התושבת גיר לא הייתה תקינה אז היו אומרים לי זאת מלכתחילה.

פורסם

אצלי הייתה בעיה דומה, בדיוק שבוע שעבר החלפתי תושבת מנוע ימנית עליונה אשר פתרה את הבעיה לחלוטין.

בקשר לעידכון תוכנה המדובר, אין אפשרות להרים את הטורים בצורה "ידנית" על ידי סיבוב בורג\מתיחה של כבל או משהו בסגנון?

• תוכן חדש...