Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש בגדים במידות (יחסית)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

לפני שנה הזמנתי חולצה עם צווארון 18 (מנקסט) ב142 ש"ח.

זו החולצה הכי טובה שאי פעם היתה לי , המחיר קצת גבוה ואני מחפש אלטרנטיבות .

את המכנסיים אני קונה בH&O (של אלסנדרו גוטי), לפני כמה ימים קניתי מכנסיים בדקה (רק

לבחור צבע ולמצוא מידה 48-50) .

סוודרים אני לא מצליח למצוא בארץ , או שהמידות קטנות (אין 2XL) או שהגזרה ו\או הבד ממש לא נוחים ונראים כמו סמרטוט.

אשמח להמלצות

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם (נערך)

אני בבעיה דומה לשלך, רק קצת יותר גדולה (תרתי משמע :-P), כלומר - 3XL בחולצות ו-50-52 במכנסיים.

אז חוץ מהצעה לדיאטה משותפת :-P אני יכול להציע לך לנסות את המותגים האמריקאים (נאוטיקה,אברקרומבי,ראלף לורן,טימברלנד וכד').

האמריקאים אנשים גדולים כמונו, ואני תמיד מוצא וקונה שם (בד"כ בסוף עונה או באאוטלטים שלהם, אם זה בארץ, וכמובן מעדיף לרכוש באאוטלטים בארה"ב אם מתאפשר, שם אתה מתארגן בנסיעה אחת על מלתחה לכל השנה במחיר של שתי חולצות בארץ).

לא יודע איך הם עושים את זה, אבל אפילו טישרטים שלהם יושבים עליך כמו חולצה מחייט. ויש מידות, אפילו בארץ, אפילו באאוטלט ואפילו בסוף עונה.

למרות הסטיגמה- זה לא כ"כ יקר. בטח בסוף העונה.

נסה את האאוטלטים שלהם במתחם געש, אם זה באיזור שלך. אני קונה קבוע בנאוטיקה בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה. לפני כמה שבועות קניתי שם מלאי טישרטים לעונה הבאה בפחות מ100 ש' לאחד. (ניקיתי לה שם כמעט את כל ה3XL. אל תבנה אל זה :-P).

חולצות מכופתרות לחורף עולות שם עכשיו קצת פחות מ200 שקל. ויש ים סחורה במידות שלנו.

ואגב- אם כבר הזכרנו את קבוצת המותגים הזו- "מחסן היבואן" בבני ברק שחופר עם פרסום על שליש המחיר- תחסוך לך את הדלק.

סחורה זוועתית, מחירים לא זולים בכלל.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על ההמלצה.

הרצליה לא ממש קרובה אבל בשביל למצוא משהו טוב, לא נורא לנסוע חצי שעה +-.

בעקרון אני מעדיף להזמין מחו"ל אבל התהליך לא נוח, ובסוף ישנו סיכוי שהבגדים לא יהיו במידה או בגזרה הנכונה.

בשנים האחרונות רכשתי לא מעט דברים

רוב הבגדים שרכשתי לא היו במידה הרצויה על אף שהמידה נבדקה לפני ההזמנה.

החולצה מnext היא היוצא מן הכלל.

Natco, אני ממליץ לך על המכנסיים מh&o

יש מגוון של מידות וצבעים.

פורסם

על החיפוש בגוגל אני יודע אבל המחירים שאני מוצא באתרים השונים די דומים למחירים בארץ

כך שהוזמנה לא כדאית. כנראה שאני לא מחפש במקומות הנכונים או בזמן הנכון.

לנסוע לאמריקה לא ייצא לי בזמן הקרוב אבל יש לי חבר שמתגורר באטלנטה. איך נקרא האאוטלט בארה"ב?

תודה

פורסם

אין לי מושג.

זה היה באיזה חור מחוץ לבוסטון. לקחו אותי לשם כמו שחטפו את וענונו. אין לי מושג איך הגעתי, או איפה זה...

החבר בטח מכיר אאוטלטים שווים באיזור שלו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...