Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 או הונדה אקורד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתי לכתבה הזו:

http://www.autoexpress.co.uk/mazda/6

ראה שם בסעיף Reliability:

Japanese makers have a strong reputation for reliability, but Mazda isn’t quite at the top of the class for trouble-free dependability. Indeed, the 6 has had a few teething problems. The Tourer we ran on our long-term fleet had issues with its electrics and brakes, and while this wasn’t an isolated case, everything was dealt with under warranty. Hopefully quality control has improved so that the most significant bugs have been ironed out on new models.

The Mazda has a five-star Euro NCAP crash test rating, with the usual raft of airbags and electronics to keep you protected. However, like its rivals, the company offers a number of hi-tech safety features – including rear vehicle monitoring, lane departure and an automatic main beam function – as part of an optional Safety Pack. This is £700 extra on top-spec Sport models only.

Although Mazda offers smart city braking as standard across the range, its rear traffic monitor – which can anticipate an impact from behind – is available as an option only on the top-spec Sport. The car also gets driver, passenger and knee airbags up front, with curtain airbags the full length of the cabin. High-tech safety gizmos include active lighting, lane departure warning, parking sensors, and the same autobrake system that is fitted to all UK Mazda CX-5s.

All things considered, potential buyers should take confidence in the fact that the Mazda brand came in 8th out of the top manufacturers in the 2014 Driver Power customer satisfaction survey.

פורסם

המונדאו מגיעה עד שנתון 2011 עם מנוע 2300 אטמוספרי, ומשנתון 2012 עם מנועי טורבו 203 כ"ס בדגם הטרנד הבסיסי , ו240 כ"ס בדגם הטיטניום. נחשבת לרכב אמין מאד ואחת המכוניות היותר טובות בסגמנט

אני רכשתי אחת מודל 2011 לפני כשלושה שבועות אחרי שקיבלתי המלצות חמות ביותר מהרבה אנשים בכירים בתחום. לפני כן היו לי פוקוסים, והפורדים מאד אמינים למעט כנראה חוסר שביעות הרצון מהתיבה הרובוטית החדשה, שהיא אגב שונה בין הפוקוס למונדאו, ובעייתית יותר רק בפוקוס

אתה יכול לרכוש אחת יוצאת ליס במצב מצויין מודל 2011 ב70,000 - 75,000 ש"ח ואולי אפילו פחות

לשלם על הונדה 2010 100,000 ש"ח נשמע לי, ויסלח לי מישהו אם אני פוגע בו, פשוט טיפשות. האם יש פרמטר אחד שבו ההונדה טובה יותר? גדולה יותר היא לא, נוחה יותר היא לא, מהירה יותר היא לא, מאובזרת יותר? זה אני לא יודע, צריך לבדוק דגם מול דגם

ישנו רק נושא האמינות שלא מחזיק מים לדעתי, והשם "הונדה" שמצדיק כבייכול איזה פרמיה, כאילו זה מותג "יוקרתי".

אם כבר רק יפני ולא רוצים להסתכל ימינה ושמאלה הייתי לוקח מאזדה 6 או סובארו b4.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
המונדאו מגיעה עד שנתון 2011 עם מנוע 2300 אטמוספרי, ומשנתון 2012 עם מנועי טורבו 203 כ"ס בדגם הטרנד הבסיסי , ו240 כ"ס בדגם הטיטניום. נחשבת לרכב אמין מאד ואחת המכוניות היותר טובות בסגמנט

אני רכשתי אחת מודל 2011 לפני כשלושה שבועות אחרי שקיבלתי המלצות חמות ביותר מהרבה אנשים בכירים בתחום. לפני כן היו לי פוקוסים, והפורדים מאד אמינים למעט כנראה חוסר שביעות הרצון מהתיבה הרובוטית החדשה, שהיא אגב שונה בין הפוקוס למונדאו, ובעייתית יותר רק בפוקוס

אתה יכול לרכוש אחת יוצאת ליס במצב מצויין מודל 2011 ב70,000 - 75,000 ש"ח ואולי אפילו פחות

לשלם על הונדה 2010 100,000 ש"ח נשמע לי, ויסלח לי מישהו אם אני פוגע בו, פשוט טיפשות. האם יש פרמטר אחד שבו ההונדה טובה יותר? גדולה יותר היא לא, נוחה יותר היא לא, מהירה יותר היא לא, מאובזרת יותר? זה אני לא יודע, צריך לבדוק דגם מול דגם

ישנו רק נושא האמינות שלא מחזיק מים לדעתי, והשם "הונדה" שמצדיק כבייכול איזה פרמיה, כאילו זה מותג "יוקרתי".

אם כבר רק יפני ולא רוצים להסתכל ימינה ושמאלה הייתי לוקח מאזדה 6 או סובארו b4.

מסכים עם רוב מה שאמרת, וגם מחזק אותך על שלקחת ממודל 2011 עם המנוע והגיר הישנים והאמינים. אני אישית הייתי חושש לקנות אחת חדשה בכסף מלא בגלל התיבה.

בכל אופן, אני כרגע ממוקד רק באוטו חדש, ורצוי כזה שמוצע בליסינג 0 ק"מ בזול. האופציות הכי טובות שעומדות לפניי הן מאזדה 6 והונדה אקורד. אבל בהחלט הייתי מתעניין גם במונדאו אם היה מוצע בדיל טוב, ובפרט הייתי מעוניין במאזדה 6 בגרסת ה-2.5 ליטר (אם יש כזו בליסינג 0 ק"מ).

מישהו יודע אם ניתן להשיג כאלה, ובכמה?

• תוכן חדש...